Loading...

Teambuilding Genk 

Swing al stadsgolfend door de Genkse binnenstad met City Golf

City Golf in actie in op C-mine in Genk

Intro

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! Maak kennis met authentieke Genkse wijken, gezellige buurten en statige gebouwen en ontdek de hotspots terwijl u stadsgolf speelt. Ideaal als teambuilding of groepsuitstap. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding weetjes en aanstekelijke verhalen over de stad en krijgt u tips mee waar o.a. de leukste restaurantjes en winkels in Genk zijn.

Genk is een heel boeiende en diverse stad. Deze stad transformeerde doorheen de jaren van platteland naar een bruisend centrum rond de steenkoolmijnen. Tijdens onze uitdagende City Golf tours in Genk tonen we al golfend de leukste plekken in de stad en voorzien onderweg een inkijk in het rijke verleden. Er zijn tours in het stadscentrum, C-mine en Thor Central beschikbaar. Reserveer uw City Golf tour en geniet van een swingende teambuilding of groepsuitstap in Genk!


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start op een centrale locatie, afhankelijk van de gekozen tour. Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal eindigen aan de startplaats. Eindigen op een andere locatie is mogelijk.

DATUM

City Golf in Genk is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u, 17.30u of 20. Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 9 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 9 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 180 euro (6 holes) of 225 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Genk graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Weersomstandigheden

Flexibele opties. 

REGEN

U heeft een City Golf tour in Genk geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat u onderweg regen zou hebben. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de tour. We hebben enkele oplossingen!

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de tour te laten doorgaan dan zorgen wij ervoor dat de groep optimaal kan genieten. We passen onderweg de route aan zodat de groep op meer beschutte plaatsen komt en voorzien regenjasjes. 

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum. 

Verloop tours

Leuk voor iedereen!

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen, voorzien van begeleiding.  De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende spelformules zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit of teambuilding.

Troeven

Laagdrempelige teambuilding

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor een tour van absolute topkwaliteit zonder iemand te hinderen.  

In de buitenlucht

City Golf zal steeds in de buitenlucht doorgaan waardoor de groep een frisse neus kan halen. Bij slecht weer passen wij onze routes aan zodat eventuele hinder minimaal is.  

Makkelijk te combineren 

Onze tours vinden plaats in het stadscentrum wat een brede waaier aan mogelijkheden geeft om te combineren met vb. een vergadering of restaurant. Alles ligt immers vlakbij in de buurt.     
Actiebeeld City Golf Genk Molenvijverpark

Teambuilding

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer u tijdens uw teambuilding in Genk de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor de geknipte formules. We verdelen de groep (groot of klein) in verschillende kleinere teams, met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op en dat zorgt ervoor iedereen binnen de groep moet samenwerken om als winnend team te eindigen.

INTERACTIE

We trachten steeds alle subgroepen bij elkaar te houden, want het gaat tenslotte om een groepsgebeuren en staat het verbeteren van de groepsgeest centraal. Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met veel plezier, zonder wachttijden en met een vleugje competitie tijdens het stadsgolfen.

LEUKE OPDRACHTEN

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Zo spelen we soms holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag een doel halen of om ter minste aantal slagen. Het minste aantal slagen gehaald? Dan is de winnaar bekend! Hierdoor zijn onze tours niet saai, ééntonig maar net bruisend en gevarieerd.

Award winning

(Again!)

In 2020, 2021 en 2022 ontvingen wij de Travellers' Choice Award van Tripadvisor en behoren hierdoor tot de 10% beste activiteiten als teambuilding of groepsuitstap wereldwijd. 

city golf award city golf award city golf award

Verschillende tours

Beleef City Golf in een historisch kader

City Golf in het stadscentrum van Genk

Centrum Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,2 km

Vertrek aan het stadhuis in het kloppend hart van de stad voor een uitdagende ontdekkingsreis langsheen de bezienswaardigheden in de binnenstad van Genk. Speel stadsgolf op verschillende boeiende plaatsen en ontdek wat de binnenstad van Genk te bieden heeft.  

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Ingang stadhuis
Stadsplein 1
3600 Genk

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich in het stadscentrum van Genk.

Tip

Deze tour is ideaal als aanvulling op een bezoek aan C-mine of Thor Central.

C-mine Tour Genk stadsgolf
Populair

C-mine Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 2,9 km

Vertrek aan het hoofdgebouw van C-mine met een introductie van City Golf en speel nadien stadsgolf op verschillende boeiende en historische locaties van de voormalige steenkoolmijn van Winterslag.   

Speel stadsgolf aan o.a. het Energiegebouw, Lampisterie, labyrinth en met zicht op de terrils en paardestallen.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Kantoor Visit Genk
C-mine
3600 Genk

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich iop en rond de historische site van C-mine.

Tip

Deze tour is ideaal om te combineren met een bezoek aan het belevingscentrum.

Thor Central Tour Genk

Thor Central Tour

6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 2,3 km

Maak een fijne en uitdagende tour langsheen een deel van  het 30 hectare groot gebied bij de voormalige steenkoolmijn van Waterschei en speel City Golf op verschillende historische locaties.  

Onderweg geeft de begeleiding leuke weetjes en verhalen mee over de site en zijn boeiende verleden.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Ingang Thor Central
André Dumontlaan 67
3600 Genk

Stadsdeel

Deze tour zal plaatsvinden op de site van Thor Central.

Tip

Bezoek zeker het imposante gebouw en geniet van een lunch of diner in een historisch kader.

Genkse sfeerbeelden

Proef van de magische sfeer van City Golf.

stadsgolf teambuilding op Thor Central Genk
stadsgolf teambuilding op groepsfoto in Genk
Teambuilding in Genk met City Golf

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen tot 12 personen € 20 p.p.
9 holes (3u) Groepen tot 12 personen € 25 p.p.
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag 
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 9 personen. € 180
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 9 personen.  € 225
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Meestgestelde vragen

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het spel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en in het spel betrokken zal worden. We maken ook gebruiken van de openbare ruimte en benutten dus de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal de tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang de tour gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig tours?

Sinds augustus 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding of particulieren als groepsuitstap. Wij organiseren uitsluitend City Golf dus leggen ons toe op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?  

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Genk om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Bovendien spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken tevens over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Genk aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?

Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op de leukste verhalen en aanstekelijke anekdotes die onderweg voorzien worden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Genk.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


Contacteer ons

We helpen u graag verder!

 

Bel ons
+32 498/39.56.94
Bedrijfsgegevens
City Golf Events bv
BTW BE 0847.253.230

Online aanvraag

Ontvang spoedig informatie over uw teambuilding of groepsuitstap.

City Golf is dé manier om Genk te beleven tijdens een teambuilding of groepsuitstap.

Logo van stad Genk

City Golf in Genk is een project waarbij de samenwerking met Visit Genk en Meet in Genk centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van teambuildings en tours in Genk.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Genk onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Visit Genk.