Loading...

Teambuilding en groepsactiviteiten Genk en C-mine

Beleef City Golf in Genk of
swing op C-mine

Teambuilding Genk C-mine

Stadsgolfen door Genk

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste Genkse bezienswaardigheden. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! 

We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de hotspots in Genk of rond C-mine terwijl u stadsgolf speelt. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of groepsactiviteit met vrienden, familie of vereniging. City Golf (stadsgolf) ontpopte zich tot één van de populairste groepsactiviteiten in Genk en aan C-mine.

Op elke hole voorzien we een uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. City Golf is steeds onder persoonlijke begeleiding. We sturen u dus niet op pad met een GPS, plannetje of smartphone. Tijdens deze stadssafari in Genk of rond C-mine voorziet de begeleiding leuke weetjes over de stad en bezienswaardigheden en krijgt de groep ook tips over Genk of en C-mine.

Beleef een City Golf tour en geniet van een leuke groepsactiviteit of teambuilding in Genk of rond C-mine!


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start op een centrale locatie, afhankelijk van de gekozen tour. Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal eindigen aan de startplaats. Eindigen op een andere locatie is mogelijk.

DATUM

City Golf in Genk is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u, 17.30u of 20.  Teambuilding starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 12 tot 50 personen. Groepen kleiner dan 12 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 264 euro (6 holes) of 360 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Genk graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Teambuilding in Genk!

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Genk ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Genk vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Groepsactiviteiten Genk C-mine

Troeven

Beleef stadsgolf in Genk of op C-mine.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken als teambuilding.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Genk

Het is ook de bedoeling om Genk in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Genk beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Tours

Beleef City Golf in het historisch kader van Genk of op C-mine.

Teambuilding Genk Centrum

1. Centrum Tour


6 holes (2u) - € 22 p.p.
Afstand tour: 3,2 km

Vertrek aan het stadhuis in het kloppend hart van Genk voor een uitdagende ontdekkingsreis langsheen de bezienswaardigheden in de binnenstad. Speel stadsgolf op verschillende plaatsen en ontdek wat de binnenstad van Genk te bieden heeft.

Swing o.a. op het Stadsplein, blote billen theater in de schaduw van de Sint-Martinuskerk.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Ingang stadhuis
Stadsplein 1
3600 Genk

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich in het stadscentrum van Genk.

Tip

Deze tour is ideaal als aanvulling op een bezoek aan C-mine.
Teambuilding Genk C-mine
Populair

2. C-mine Tour


6 holes (2u) - € 22 p.p.
Afstand tour: 2,9 km

Vertrek aan het hoofdgebouw van C-mine met een introductie van City Golf en speel nadien stadsgolf op verschillende boeiende en historische locaties van de voormalige steenkoolmijn van Winterslag.   

Speel stadsgolf aan o.a. het Energiegebouw, Lampisterie, labyrinth en met zicht op de terrils en paardestallen.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Kantoor Visit Genk
C-mine
3600 Genk

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich iop en rond de historische site van C-mine.

Tip

Deze tour is ideaal om te combineren met een bezoek aan het belevingscentrum.

Sfeerbeelden uit Genk

Proef de sfeer van City Golf als groepsactiviteit of teambuilding in Genk.

Stadsgolf in Genk
Teambuilding Genk Centrum
Teambuilding op C-mine
Teambuilding in Genk met City Golf
Teambuilding C-mine Genk
Groepsactiviteit Genk

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 12 tot 15 personen € 22 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 12 tot 15 personen € 30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 12 personen € 264
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 12 personen € 360
Groepstarieven Vanaf 15 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


01 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding in Genk of C-mine?

City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Genk of C-mine en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Genk of C-mine.


02 // Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, groepsactiviteiten en teambuildings in Genk of op C-mine aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


03 // Moet ik golfervaring hebben voor deze groepsactiviteit?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.


04 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen teambuildings waar men individueel kan aansluiten.


05 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden. De opzet is om iedereen te laten genieten van de teambuilding.


06 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


07 // Is City Golf leuk als we met minder dan 10 personen zijn?

City Golf tours bevatten tevens een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept rond teambuilding mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen om de beoogde kwaliteit te kunnen ervaren.


08 // Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour werd slecht weer voorspeld. Wij hebben daarvoor oplossingen! De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden van het eventuele slechte weer. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


Contacteer ons

Vraag uw teambuilding of groepsactiviteit in Genk aan via onderstaand formulier.

Op zoek naar een originele teambuilding of groepsactiviteit in Genk of op C-mine en u heeft een specifieke vraag?

Logo van stad Genk

City Golf in Genk is een project waarbij de samenwerking met stad Genk, Visit Genk en Meet in Genk centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Genk.


Over ons

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.