Loading...

Teambuilding en groepsactiviteiten in Leuven

Beleef City Golf in Leuven
en geniet al golfend van de stad

Teambuilding Leuven

Stadsgolfen

City Golf is de ideale groepsactiviteit of teambuilding om Leuven op een leuke manier te ontdekken. Onze tours vormen een toeristische rondleiding waarbij de groep Leuven ontdekt terwijl men golf speelt in de stad. 

We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken of vlaggetjes. Speel stadsgolf tijdens een tour met 6 holes (2u) of 9 holes (3u), gelegen op verschillende locaties. Denk daarbij aan o.a. gebouwen van de KU Leuven, Hogeschoolplein, Grote Markt en Oude Markt.

City Golf is onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een GPS of plannetje. De begeleiding zorgt voor een leuke sfeer en speelt in op de groep om de beleving compleet te maken. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding weetjes over Leuven en voornaamste bezienswaardigheden.

Om City Golf extra leuk te maken voorzien we op elke hole we een andere uitdaging en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vriende . Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in Leuven.


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start op het M. Ladeuzeplein. (aan het standbeeld van de kever) Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal eindigen aan de startplaats. Eindigen op een andere locatie is mogelijk.

DATUM

City Golf in Leuven is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

Een City Golf tour kan gestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Teambuilding starten op een ander tijdstip? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Teambuildings zijn mogelijk vanaf 10 tot 75 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen een forfait van 220 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Leuven graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Teambuildings met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Ontdek Leuven als teambuilding met collega's! 

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Leuven ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Leuven vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Teambuilding Leuven centrum

Waarom is City Golf de leukste groepsactiviteit in Leuven?

Beleef de magie van City Golf in Leuven.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken als teambuilding.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Leuven

Het is ook de bedoeling om Leuven in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Leuven beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de groepsactiviteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Weersomstandigheden

Optimaal genieten.

SLECHT WEER

U heeft een City Golf tour in Leuven geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat er regenweer werd voorspeld. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de teambuilding. We hebben oplossingen!

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de teambuilding te laten doorgaan,  zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. We passen de route aan zodat de groep op beschutte plaatsen komt en niet lang in de regen staat.

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum. 

Sfeerbeelden uit Leuven

Proef de sfeer van City Golf als teambuilding of groepsactiviteit in Leuven.

Groepsactiviteit in Leuven
Teambuilding in Leuven met stadsgolf
Actieve teambuilding in Leuven
Teambuilding in Leuven centrum
Groepsactiviteit Leuven Oude Markt
Groepsactiviteit als teambuilding in Leuven

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 22 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen € 220
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen € 300
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


01 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een City Golf tour in Leuven?

City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Leuven en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Leuven.


02 // Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, groepsactiviteiten en teambuildings in Leuven aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


03 // Moet ik golfervaring hebben voor deze groepsactiviteit?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.


04 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen teambuildings waar men individueel kan aansluiten. Onze tours bevatten een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen.


05 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden. De opzet is om iedereen te laten genieten van de teambuilding.


06 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


Contacteer ons

Vraag uw teambuilding of groepsactiviteit in Leuven aan via onderstaand formulier.

Op zoek naar een originele teambuilding of groepsactiviteit in Leuven en u heeft een specifieke vraag?

Stuur ons een mailtje en we helpen u graag verder.
logo van Visit Leuven

City Golf in Leuven is een project waarbij de samenwerking met stad Leuven en Visit Leuven centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Leuven.


Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.