Loading...

Teambuilding Leuven

Kom swingend teambuilden in Leuven met City Golf

Teambuilding in Leuven

Stadsgolf

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de Leuvense bezienswaardigheden. Denk daarbij aan o.a. gebouwen van de KU Leuven, Hogeschoolplein, Grote Markt en Oude Markt.  Geen golfervaring vereist, iedereen kan stadsgolfen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen en zitbanken. We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vrienden, familie of vereniging. Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in Leuven.

City Golf is onder persoonlijke begeleiding. We sturen u niet op pad met een GPS, plannetje of smartphone. Tijdens deze stadssafari door Leuven voorziet de begeleiding leuke weetjes over de stad en bezienswaardigheden en krijgt de groep ook tips over waar vb. de leukste restaurantjes in Leuven zijn. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Beleef een City Golf tour en geniet van een swingende groepsactiviteit of teambuilding in Leuven!

Praktische info 

Laat u informeren over uw teambuilding of groepsactiviteit in Leuven.

Wanneer?

City Golf is beschikbaar van maandag t.e.m. zaterdag. Het hele jaar door bieden wij tours aan. 

Hoe laat?

We werken met vaste starturen waarop een tour kan starten:
10u, 14u en 17.30u

Ander tijdstip?

Als onze planning het toelaat kan uw teambuilding in Leuven op een ander moment opstarten. 

Aantal personen?

City Golf tours in Leuven kunnen georganiseerd worden vanaf 10 tot 100 personen. 
Stadsgolf als teambuilding in Leuven

Welke tours?  

We bieden tours aan van 6 holes (2u) en 9 holes (3u) doorheen de binnenstad van Leuven. 

Talen?

Wij organiseren City Golf als teambuilding in Leuven in het Nederlands en Engels.   

Golfervaring?

Hoe minder golfervaring men heeft, hoe leuker City Golf is! Iedereen kan deelnemen.

Startplaats

City Golf tours gaan van start aan het M. Ladeuzeplein aan het beeld van de kever en zijn +/- 3 km.

Teambuilding Leuven

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Leuven ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Leuven vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Teambuilding Leuven centrum

Troeven

Ervaar stadsgolf in Leuven.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Uniek

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Leuven

Het is ook de bedoeling om Leuven in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Leuven beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de groepsactiviteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Leuvense sfeerbeelden

Proef de sfeer van City Golf als teambuilding of groepsactiviteit in Leuven.

Groepsactiviteit in Leuven met City Golf Ladeuzeplein
Teambuilding in Leuven met stadsgolf op Oude Markt
Actieve teambuilding in Leuven met City Golf in het stadspark
Teambuilding in Leuven centrum
Groepsactiviteit Leuven op de Oude Markt
Groepsactiviteit als teambuilding in Leuven

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €20 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen €200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen €300
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.

1 // Organiseren jullie regelmatig tours?
City Golf is ontstaan in 2008 en kende sindsdien een enorme groei. Jaarlijks vinden steeds meer mensen hun weg naar onze tours. We hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken en organiseren dagelijks tours voor bedrijven en particulieren. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende activiteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit.
2 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding?
City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Leuven en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Leuven.
3 // Is City Golf gevaarlijk?
Nee! Onze tours en teambuildings zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings, uitstapjes en groepsactiviteiten in Leuven aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.
4 // We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?
Wij beschikken over voldoende locaties in Leuven om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.
5 // Moet ik golfervaring hebben?
Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.
6 // Wat in geval van slecht weer?
Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour is het slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route door Leuven aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.
7 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?
Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen tours waar men individueel kan aansluiten.
8 // Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?
De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding of groepsactiviteit.
9 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?
Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.
10 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?
Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.
11 // Is City Golf leuk als we met minder dan 10 personen zijn?
City Golf tours bevatten tevens een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen.
12 // Hoe lang op voorhand dienen wij te boeken?
Door de groeiende populariteit van onze tours is het credo kort en krachtig: boek zo lang mogelijk op voorhand. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig een wachtlijst moeten aanleggen omdat beschikbare data snel volzet waren.

Contacteer ons

Ontvang informatie over uw groepsactiviteit of teambuilding in Leuven.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

logo van Visit Leuven

City Golf in Leuven is een project waarbij de samenwerking met stad Leuven en Visit Leuven centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Leuven.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Leuven onvergetelijk te maken? Neem dan een kijkje op de website van Visit Leuven.

Op zoek naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Leuven?

Vraag een gratis offerte voor een partijtje stadsgolf als teambuilding aan.

Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.