Loading...
Skip to Content

CITY GOLF TOURS 

Veelgestelde vragen

1 // Is City Golf leuk?
Als we onze klanten mogen geloven is City Golf dé ideale groepsactiviteit voor bedrijven als teambuilding of om te beleven met een groep vrienden, familie, vereniging, e.d. Bovendien hebben we doorheen de jaren veel vaste klanten gemaakt en nemen we steeds feedback van klanten mee om voortdurend te verbeteren en vernieuwen.
2 // Organiseren jullie regelmatig tours?
City Golf is ontstaan in 2008 en kende sindsdien een enorme groei. Jaarlijks vinden steeds meer mensen hun weg naar onze tours. We hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken en organiseren dagelijks tours voor bedrijven en particulieren. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende activiteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit.
3 // Wat is de meerwaarde van City Golf?
De combinatie tussen het ontdekken van een stad, het beleven van een leuke activiteit, de competitieve opdrachten en de laagdrempeligheid van onze tours zorgen ervoor dat iedereen van City Golf kan genieten.  
4 // Wat is de doelgroep van City Golf?
Wij organiseren hoofdzakelijk City Golf tours voor bedrijven en verenigingen.
5 // Op welke dagen bieden jullie tours aan?
City Golf is beschikbaar van maandag t.e.m. zaterdag. Tours kunnen steeds starten op een vast uur; 10u, 14u of 17.30u. Als de planning het toelaat, kan hiervan afgeweken worden. Op woensdagnamiddag, zon- en feestdagen is ons kantoor gesloten en bieden we geen tours aan.
6 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?
City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over de stad en bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op bezochte stad.
7 // Is City Golf gevaarlijk?
Nee! Onze tours en teambuildings zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings, uitstapjes en groepsactiviteiten in de steden uit ons aanbod aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering in geval van schade.
8 // We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?
Wij beschikken over voldoende locaties in de steden om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.
9 // Moet ik golfervaring hebben?
Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.
10 // Wat in geval van slecht weer?
Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour werd slecht weer voorspeld. Wij hebben daarvoor oplossingen! De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden van het eventuele slechte weer. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.
11 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?
Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen tours waar men individueel kan aansluiten.
12 // Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?
De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding of groepsactiviteit.
13 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?
Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.
14 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?
Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.
15 // Is City Golf leuk als we met minder dan 10 personen zijn?
City Golf tours bevatten tevens een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht.
16 // In welke mate zijn City Golf tours duurzaam?
Qua stadsbeleving bestaat er geen duurzamere manier. Onze tours zijn opgebouwd langsheen groene en rustgevende plekken. Wij laten geen 'voetafdruk' nadat City Golf gespeeld werd na. Tevens maken wij gebruik van biologisch afbreekbare golfballen. Bovendien worden onze afslagmatten gesorteerd uit snijafval van een fabrikant van kunstgras. Het op maat snijden van deze grote matten tot kleine afslagmatten doen we in samenwerking met een sociale werkplaats.
17 // Wanneer dient het finale aantal deelnemers bekend te zijn?
Het finale aantal personen dient uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de tour te worden bevestigd. Op onze beurt dienen wij betrokken instanties en verzekeringen op de hoogte te brengen binnen deze termijn. Vanaf dan is het aantal personen bindend.
18 // Hoe lang duurt het alvorens mijn mail/aanvraag beantwoord zal worden?
Wij ontvangen dagelijks veel aanvragen voor City Golf tours. Om de beoogde kwaliteit over de volledige lijn te bereiken nemen wij voldoende tijd om elke aanvraag te behandelen. Soms dienen we te bekijken wat er mogelijk is in functie van reeds geboekte tours. Dit vergt tijd dus vragen steeds aan onze klanten geduldig af te wachten. Echter proberen we elke aanvraag binnen 24u te beantwoorden.
19 // Hoe lang op voorhand dienen wij te boeken?
Door de groeiende populariteit van onze tours is het credo kort en krachtig: boek zo lang mogelijk op voorhand! De afgelopen jaren hebben wij regelmatig een wachtlijst moeten aanleggen omdat beschikbare data snel volzet waren.
20 // Kunnen wij een optie op een datum nemen?
Helaas is het niet mogelijk om een optie te nemen op een bepaalde datum. We willen immers iedereen evenveel kans bieden om een tour te boeken.
21 // Kunnen wij bij jullie terecht voor een full service van ons event?
Wij bieden uitsluitend City Golf tours aan. U kunt u niet bij ons terecht voor een volledige dagplanning of beheer van reservaties in restaurant, hotel of vergaderzalen.