Loading...

City Golf Antwerpen & Seef brouwerij

Swingen op 't Eilandje en genieten van Antwerpse bieren

Teambuilding op het Eilandje in Antwerpen

Stadsgolf op 't Eilandje

De Antwerpse Brouw Compagnie is gevestigd in het Noorderpershuis, ooit gebouwd om bruggen en sluizen te bedienen, in de hippe wijk 't Eilandje. In samenspraak met Johan en Karen, de bezielers van de brouwerij, ontwikkelden wij een smakelijke City Golf Seef tour. We zijn dan ook trots om samen een écht Antwerps verhaal te mogen voorschotelen. 

Hoe ziet zo'n tour er dan uit en hoe verloopt dat allemaal? We spreken met de groep af aan de inkom van de Seefbrouwerij.  Voor aanvang van de tour licht de begeleider het programma toe. Vervolgens zal de begeleiding de groep voorzien van een korte golfinitiatie, zodat de groep klaar is om een 'hole in town' te slaan en beginnen we aan de City Golf tour van 6 holes langsheen de 'must see' plaatsen op 't Eilandje. Eindigen doet de groep opnieuw in de brouwerij om 3 proefglaasjes bier (15 à 20 cl.) uit het aanbod van Seef te proeven. Tijdens deze proeverij maken wij ook de winnaar bekend . 

Voor mensen die geen bier wensen is er een non-alcoholisch alternatief beschikbaar. Voor iedereen leuk dus ideaal als teambuilding!


Troeven

Laagdrempelige teambuilding

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor een tour van absolute topkwaliteit zonder iemand te hinderen.  

In de buitenlucht

City Golf zal steeds in de buitenlucht doorgaan waardoor u onderweg een frisse neus kunt halen. Bij slecht weer passen wij onze routes aan zodat eventuele hinder minimaal is.  

Makkelijk te combineren 

Onze tours vinden plaats in het stadscentrum wat een brede waaier aan mogelijkheden geeft om te combineren met vb. een vergadering of restaurant. Alles ligt immers vlakbij in de buurt.     
Teambuilding in Antwerpen met groepsactiviteit Seef brouwerij

Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf Seef tour gaat van start aan de Seefbrouwerij (Indiestraat 21 - 2000 Antwerpen) Deze tour vormt een lus van +/- 3km waardoor de groep eindigt aan de brouwerij. Eindigen op andere locatie niet mogelijk.

DATUM

City Golf Seef Tour is op aanvraag en vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van woensdag t.e.m. zaterdag. Op zondag zijn we gesloten en op maandag en dinsdag is de brouwerij gesloten. 

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 13.30u, 14u, 16u of 17u. Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

Deze tour bestaat uit 2 onderdelen. Eerst voorzien we een City Golf tour van 6 holes. (2u) Vervolgens zal de groep in de brouwerij 3 biertjes of alternatief op eigen tempo kunnen proeven. De tour is 3 km in totaal.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 280 euro en krijgen bier voor 10 personen. Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Antwerpen en Seefbier graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Verloop tours

Leuk voor iedereen!

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen, voorzien van begeleiding.  De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende opdrachten per hole zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit of teambuilding.

Teambuilding

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

teambuilding in Antwerpen

 

Groepsgeest

Wanneer u tijdens uw teambuilding in Antwerpen de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor de geknipte formule. We verdelen de groep (groot of klein) in verschillende kleinere teams, met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op en dat zorgt ervoor iedereen binnen de groep moet samenwerken om als winnend team te eindigen.
teambuilding met city golf in Seef brouwerij

 

Interactie

We trachten steeds alle subgroepen bij elkaar te houden, want het gaat tenslotte om een groepsgebeuren en staat het verbeteren van de groepsgeest centraal. Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsactiviteit met veel plezier, zonder wachttijden en met een vleugje competitie tijdens het stadsgolfen.
teambuilding met city golf aan het MAS in Antwerpen

 

Leuke opdrachten

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Zo spelen we soms holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag een doel halen of om ter minste aantal slagen. Het minste aantal slagen gehaald? Dan is de winnaar bekend! Hierdoor zijn onze tours niet saai, ééntonig maar net bruisend en gevarieerd.

Antwerpse sfeerbeelden

Proef van de magische sfeer van City Golf.

City Golf Antwerpen Seef groepsfoto MAS
Teambuilding in Antwerpen met brouwerij Seef
Stadsgolf als groepsactiviteit in Antwerpen in brouwerij Seef

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

Tarief p.p. Groepen vanaf 10 personen   €28,00
Kleine groepen Forfait groepen kleiner dan 10 personen. €280,00
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes, verzekering in geval van schade en 3 proefglaasjes Seefbier (15 cl.) of 2 frisdranken/koffie/water.

Meestgestelde vragen

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal de tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf Tour  tot 24u voor aanvang de tour gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig tours?

Sinds augustus 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding of particulieren als groepsactiviteit. Wij organiseren uitsluitend City Golf dus leggen ons toe op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?  

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Antwerpen om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Bovendien spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken tevens over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsactiviteiten in Antwerpen aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Antwerpen en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Antwerpen.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw groepsactiviteit of teambuilding in Antwerpen.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

City Golf atypisch Antwerpen

City Golf in Antwerpen is een project waarbij de samenwerking met Visit Antwerpen en stad Antwerpen centraal staat. Voor deze tour werken we samen met de Antwerpse Brouw Compagnie, bezielers van het Seefbier.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Antwerpen.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Antwerpen onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Visit Antwerpen.

Op zoek naar een originele teambuilding in Antwerpen met golfen en biertjes?

Vraag een gratis offerte voor een teambuilding in Antwerpen met stadsgolf en Seef aan.