Loading...

City Golf Ieper

Beleef de Kattenstad al swingend

City Golf aan de Lakenhalle Flanders Fields Museum Grote Markt Ieper

Intro

Ieper is beter bekend als de Kattenstad en Vredesstad. Bovendien zijn er in de stad veel mooie plekken, zoals de Menenpoort, terug te vinden. Kies voor City Golf om een ontdekkingsreis door Ieper te maken en stadsgolf te spelen op de meest bijzondere locaties.

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste Ieperse bezienswaardigheden. Denk daarbij aan in de schaduw van de Lakenhalle, Grote Markt, Eiland, Vismarkt,   Vestingen  en zoveel meer.

Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! Maak kennis met authentieke wijken, gezellige buurten en statige gebouwen en ontdek de Ieperse hotspots terwijl u stadsgolf speelt. Ideaal als teambuilding of groepsuitstap. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding weetjes en aanstekelijke verhalen over de stad en krijgt u tips mee waar o.a. de leukste restaurantjes en winkels zijn.

City Golf Tours beschikt over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours in Ieper aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering in geval van schade.


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start aan het kantoor van Toerisme Ieper. (Grote Markt 34 - Lakenhalle - 8900 Ieper) Onze tours vormen een lus dus de groep zal eindigen op of in de buurt van de startplaats. In samenspraak kunnen we de eindhalte lichtjes wijzigen.

DATUM

City Golf tours in Ieper zijn op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf tours van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag is ons kantoor gesloten en zijn er geen tours mogelijk.

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur.
Kies uit: 10u, 14u, 17.30u of 20u
Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf komt beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 200 euro (6 holes) of 250 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Ieper graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Weersomstandigheden

Flexibele opties.

REGEN

U heeft een City Golf tour in Ieper geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat u onderweg regen zou hebben. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de tour. We hebben enkele oplossingen!               

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de tour te laten doorgaan dan zorgen wij ervoor dat u toch optimaal kan genieten. We passen onderweg de route aan zodat de groep op meer beschutte plaatsen komt en voorzien regenjasjes. 

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum.

City Golf is geen minigolf 

Leuk voor iedereen!

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen, voorzien van begeleiding.  De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is net om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende spelformules zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit.

Geen saai concept

Laagdrempelig

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibiliteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor een tour van absolute topkwaliteit zonder iemand te hinderen.  

In de buitenlucht

City Golf zal steeds in de buitenlucht doorgaan waardoor u onderweg een frisse neus kan halen. Bij slecht weer passen wij onze routes aan zodat eventuele hinder minimaal is.  

Makkelijk te combineren 

Onze tours vinden plaats in het stadscentrum wat een brede waaier aan mogelijkheden geeft om te combineren met vb. een vergadering of restaurant. Alles ligt immers vlakbij in de buurt.     
teambuilding op de Vismarkt van Ieper

Teambuilding

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

teambuilding met city golf in Ieper

Groepsgeest

Wanneer u tijdens uw teambuilding in Ieper de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor de geknipte formules. We verdelen de groep (groot of klein) in verschillende kleinere teams, met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op en dat zorgt ervoor iedereen binnen de groep moet samenwerken om als winnend team te eindigen.
stadsgolf als teambuilding in Ieper

Interactie

We trachten steeds alle subgroepen bij elkaar te houden, want het gaat tenslotte om een groepsgebeuren en staat het verbeteren van de groepsgeest centraal. Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met veel plezier, zonder wachttijden en met een vleugje competitie tijdens het stadsgolfen.
stadsgolf als teambuilding in Ieper

Leuke opdrachten

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Zo spelen we soms holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag een doel halen of om ter minste aantal slagen. Het minste aantal slagen gehaald? Dan is de winnaar bekend! Hierdoor zijn onze tours niet saai, ééntonig maar net bruisend en gevarieerd.

Award winning

(Again!)

In 2020, 2021 en 2022 ontvingen wij de Travellers' Choice Award van Tripadvisor en behoren hierdoor tot de 10% van beste activiteiten wereldwijd.

 

city golf award city golf award city golf award

Ieperse sfeerbeelden

Proef van de magische sfeer van City Golf.

Stadsgolf op de Grote Markt van Ieper Lakenhalle
Groepsfoto teambuilding City Golf Ieper
Beleef City Golf in de schaduw van de Sint-Maartenskerk
groepsfoto teambuilding Ieper Vismarkt
foto teambuilding Ieper Grote Markt
Ontdek Ieper met City Golf

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

Begeleiding Enthousiaste begeleiding gedurende de volledige tour. Inbegrepen
Instructies Voor aanvang zorgt de begeleiding voor een toelichting van het verloop en een golfinitiatie. Inbegrepen
Golfmateriaal Alle golfmateriaal (aangepaste balletjes, afslagmatjes en golfclubs) Inbegrepen
Verzekering In geval van schade door de golfslag voorzien wij een verzekering. Inbegrepen
6 holes (2u) Groepen tot 12 personen € 20 p.p.
9 holes (3u) Groepen tot 12 personen € 25 p.p.
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen. € 200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen. € 250
Goed om weten Plezier, herinneringen, een meer samenhangend team, beleving in de stad, ontspanning, kennismaking met golf, e.d. GRATIS

Meestgestelde vragen

We helpen u graag verder.

Is City Golf leuk?
We geloven erin dat we na 15 jaar voortdurend sleutelen aan onze tours, dé succesformule in handen hebben om mensen plezier te laten beleven en gelukkig te maken tijdens een bezoek aan Ieper. Uit recent onderzoek bleek dat 98% van onze klanten de tour opnieuw zou boeken. Lees ook zeker de talrijke reviews op Tripadvisor, Google Maps, Facebook, e.d.
Wat maakt City Golf uniek?
Er bestaat een brede waaier aan concepten om in groep te beleven maar City Golf combineert veel verschillende elementen en zorgt ervoor dat de beleving van begin tot einde maximaal is. Bovendien is City Golf voor iedereen leuk en toegankelijk. Er zit stadsverkenning in, mogelijkheid om bij te babbelen met iedereen, onderling op een ludieke manier competitie te houden, leuke weetjes bij te leren over de stad en variatie in de opdrachten.
Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?
Onze tours worden enkel op aanvraag en privé georganiseerd. Hierdoor zal de tour uitsluitend met de leden van uw gezelschap verlopen. Wij organiseren, jammer genoeg, geen tours voor individuelen.
Wat in geval van slecht weer?
Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan u tot 24u voor aanvang de tour gratis verplaatsen naar een latere datum.
Moet ik golfervaring hebben?
Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw gezelschap bestaat uit een groep ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor hen even groot zal worden. City Golf werd ontwikkeld door doorwinterde golfers dus wij kennen de noden als geen ander.
Organiseren jullie regelmatig tours?
Sinds augustus 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven, familieuitstapjes, vrijgezellenuitstappen, e.d. Wij organiseren enkel City Golf tours dus leggen ons toe op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.
We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Valt dit te combineren met City Golf?
Ja! Wij beschikken over voldoende locaties in Ieper om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit of reeds geboekte stadswandeling. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.
Kunnen wij zelf een route uitstippelen?
Uiteraard staan we open voor elke vraag/suggestie en bekijken we met veel plezier hoe we dit kunnen implementeren, maar dienen ons steeds te houden aan onze vergunningen. Bovendien moeten de verplaatsingen haalbaar zijn.
Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?
Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden om de route in functie daarvan aan te passen.
Hoe lang duurt een tour?
Er zijn 2 formules: een 6 holes tour die 2u duurt en een 9 holes tour die 3u duurt.
Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?
Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op de leukste verhalen en aanstekelijke anekdotes. De begeleiding voorziet u onderweg van een woordje uitleg over de bezienswaardigheden in Ieper. Wij bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op de stad.
Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren?
Om de kwaliteit van de tours te verzekeren, is het niet mogelijk om een City Golf tour onderweg te onderbreken. Uiteraard is er ruimte voor een plaspauze of kan er een drankje worden aangekocht onderweg. (vb. flesjes water) Het is wel mogelijk om de tour te eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.

Online aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in.


Vragen?

We helpen u graag verder!Bel ons
+32 498/39.56.94
Bedrijfsgegevens
City Golf Events bv
BTW BE 0847.253.230
BE72 7310 2564 1216

Kom swingen met stadsgolf in Ieper.

Sfeerbeeld stad Ieper

City Golf in Ieper is een project waarbij de samenwerking met Toerisme Ieper centraal staat.

Door de jaren heen ontwikkelden ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van teambuildings in Ieper.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Ieper onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Toerisme Ieper.