Loading...

Teambuilding Kortrijk

Beleef een stadssafari door Kortrijk met City Golf

Teambuilding in Kortrijk

Ontdek Kortrijk met stadsgolf

City Golf is de ideale teambuilding om Kortrijk op een leuke manier te ontdekken met collega's, vrienden of vereniging. Onze tours vormen een toeristische rondleiding waarbij de groep Kortrijk ontdekt terwijl men golf speelt in de stad. We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken of vlaggetjes. Speel stadsgolf tijdens een tour met 6 holes (2u) of 9 holes (3u), gelegen op verschillende locaties. Denk daarbij aan het Begijnhof, Leieboorden, Groeningeveld en zoveel meer leuke plekken in de Kortrijkse binnenstad.

City Golf is steeds onder persoonlijke begeleiding dus we sturen u niet op pad met een GPS, plannetje of smartphone. De begeleiding zorgt voor een leuke sfeer en speelt in op de groep om de beleving compleet te maken. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding leuke weetjes over Kortrijk.

Om City Golf extra leuk te maken voorzien we op elke hole we een andere uitdaging en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! City Golf (stadsgolf) ontpopte zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in Kortrijk.


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start aan het kantoor van Toerisme Kortrijk. (Begijnhofstraat 2) Onze tours vormen steeds een lus van +/- 3km waardoor de groep eindigt aan de startplaats. Eindigen op andere locatie mogelijk.

DATUM

City Golf in Kortrijk is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten.

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u.  Teambuilding starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 12 tot 75 personen. Groepen kleiner dan 12 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 264 euro (6 holes) of 360 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Kortrijk graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden door ons team.

Teambuilding in Kortrijk!

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Kortrijk ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Kortrijk vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Groepsactiviteit Kortrijk

Kortrijkse sfeerbeelden

Proef de sfeer van City Golf als teambuilding in Kortrijk.

Teambuilding in Kortrijk centrum
Urban Golf Kortrijk
Stadsgolf Kortrijk
groepsactiviteiten kortrijk
City Golf Kortrijk
Teambuilding in Kortrijk met City Golf Urban Golf Kortrijk

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Tarief vanaf 12 tot 15 personen € 22 p.p.
9 holes (3u) Tarief vanaf 12 tot 15 personen € 36 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait voor groepen kleiner dan 12 personen € 220
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait voor groepen kleiner dan 12 personen € 300
Groepstarieven Groepen vanaf 15 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


01 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een City Golf tour in Kortrijk?

City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Kortrijk en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Kortrijk.


02 // Is City Golf een gevaarlijke activiteit?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve teambuildings in Kortrijk aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


03 // Moet ik golfervaring hebben voor deze groepsactiviteit?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. De meerwaarde van City Golf is net het feit dat onze tours voor iedereen toegankelijk zijn en de opdrachten laagdrempelig opgebouwd worden. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen om ervoor te zorgen dat iedereen van City Golf kan genieten.


04 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen teambuildings waar men individueel kan aansluiten. Onze tours bevatten een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen.


05 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden. De opzet is om iedereen te laten genieten van de teambuilding.


06 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


Contacteer ons

Vraag uw teambuilding in Kortrijk aan via onderstaand formulier.

Op zoek naar een originele teambuilding in Kortrijk en u heeft een specifieke vraag?

Stuur ons een mailtje en we helpen u graag verder.
Logo stad Kortrijk Urban Golf Kortrijk

City Golf in Kortrijk is een project waarbij de samenwerking met de stad Kortrijk, Visit Kortrijk en Meet in Kortrijk centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Kortrijk.


Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.