Loading...

Teambuilding en groepsactiviteiten Kortrijk

Beleef een stadssafari door Kortrijk met City Golf

Teambuilding Kortrijk

Ontdek Kortrijk met stadsgolf

City Golf is de ideale groepsactiviteit of teambuilding om Kortrijk op een leuke manier te ontdekken. Onze tours vormen een toeristische rondleiding waarbij de groep Kortrijk ontdekt terwijl men golf speelt in de stad. We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken of vlaggetjes. Speel stadsgolf tijdens een tour met 6 holes (2u) of 9 holes (3u), gelegen op verschillende locaties. Denk daarbij aan het Begijnhof, Leieboorden, Groeningeveld en zoveel meer.

City Golf is steeds onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een GPS, plannetje of smartphone. De begeleiding zorgt voor een leuke sfeer en speelt in op de groep om de beleving compleet te maken. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding leuke weetjes over Kortrijk.

Om City Golf extra leuk te maken voorzien we op elke hole we een andere uitdaging en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vrienden en familie. Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten of teambuilding in Kortrijk.


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start aan het kantoor van Toerisme Kortrijk. (Begijnhofstraat 2) Onze tours vormen steeds een lus van +/- 3km waardoor de groep eindigt aan de startplaats. Eindigen op andere locatie mogelijk.

DATUM

City Golf in Kortrijk is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten.

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 12 tot 75 personen. Groepen kleiner dan 12 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 264 euro (6 holes) of 360 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Kortrijk graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Swingen in Kortrijk! 

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Kortrijk ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Kortrijk vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Groepsactiviteiten Kortrijk

Troeven

Kom stadsgolfen in Kortrijk.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Kortrijk

Het is ook de bedoeling om Kortrijk in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Kortrijk beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Weersomstandigheden

Optimaal genieten.

SLECHT WEER

U heeft een City Golf tour in Kortrijk geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat er regenweer werd voorspeld. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de teambuilding. We hebben oplossingen!

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de tour te laten doorgaan dan zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. We passen onderweg de route aan zodat de groep op meer beschutte plaatsen komt en niet in de regen moet staan.

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum. 

City Golf is geen minigolf 

Kwaliteit is prioriteit.

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen, voorzien van begeleiding.  De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende spelformules zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit of teambuilding. 

Kortrijkse sfeerbeelden

Proef de sfeer van City Golf als teambuilding of groepsactiviteit in Kortrijk.

Teambuilding in Kortrijk centrum
Urban Golf Kortrijk
Stadsgolf Kortrijk
groepsactiviteiten kortrijk
City Golf Kortrijk
Teambuilding in Kortrijk met City Golf Urban Golf Kortrijk

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Tarief vanaf 12 tot 15 personen € 22 p.p.
9 holes (3u) Tarief vanaf 12 tot 15 personen € 36 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait voor groepen kleiner dan 12 personen € 220
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait voor groepen kleiner dan 12 personen € 300
Groepstarieven Groepen vanaf 15 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Contacteer ons

Vraag uw teambuilding of groepsactiviteit in Kortrijk aan via onderstaand formulier.

Op zoek naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Kortrijk en een specifieke vraag?

Stuur ons een mailtje en we helpen u graag verder.
Logo stad Kortrijk Urban Golf Kortrijk

City Golf in Kortrijk is een project waarbij de samenwerking met de stad Kortrijk, Visit Kortrijk en Meet in Kortrijk centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Kortrijk.


Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.