Loading...

Teambuilding en groepsactiviteiten Lier

Beleef de Pallieterstad tijdens een swingende City Golf tour

"City Golf is de perfecte activiteit om een leuke teambuilding in Lier te beleven."
Zoekt u een leuke teambuilding in Lier met uw bedrijf? Hecht de groep veel waarde aan persoonlijk contact en plezier maken onder collega’s? Dan is City Golf de groepsactiviteit of teambuilding die u zoekt! Onze tours zijn een stadssafari door Lier en volledig afgestemd op de noden van een leuke groepsactiviteit in Lier. We beschikken over swingende spelformules om de groep te laten genieten van onze tours.
Bij City Golf zijn er raakvlakken met o.a. cultuur, stadsontwikkeling en geschiedenis, die vakkundig in de activiteit worden opgenomen. Leuke opdrachten werden ontwikkeld om tijdens de teambuilding collega's het vuur aan de schenen te leggen. Alles verloopt in een heel gemoedelijke sfeer zodat er voldoende tijd is om onderling bij te praten. Hierdoor ontpopte City Golf zich tot dé ideale groepsactiviteit als teambuilding in Lier.
Teambuilding Lier

Leuk concept

City Golf is een originele manier om te teambuilen in Lier omdat dit concept veelzijdig is. Er worden leuke opdrachten voorgeschoteld en collega’s kunnen onderling strijden.

Originele teambuilding
Blijf geboeid tijdens de tour
Teambuilding Lier City Golf

Stadssafari

Het leukste onderdeel is dat de groep onder begeleiding de mooiste plaatsen van Lier zal bezoeken tijdens de teambuilding. Niet alleen de tour is bijzonder, ook de setting.

Beleef Lier
Ontdek de Pallieterstad
Groepsactiviteit City Golf Lier

Leuke groepsactiviteit

Door de combinatie van een leuk stadsspel en stadsverkenning dat in de teambuildings zit, moeten deelnemers onderling samenwerken om te overwinnen.

Versterk groepsgeest
Leg collega's op de roosterTeambuilding in Lier

Stadsgolfen in Lier

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste Lierse bezienswaardigheden. Denk daarbij o.a. aan het Begijnhof, Felix Timmermans, Grote Markt, Lierse Vesten en Sint-Gummaruskerk.

Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de hotspots in Lier terwijl u stadsgolf speelt. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vrienden, familie of vereniging. Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in Lier.

City Golf is onder persoonlijke begeleiding. We sturen u dus niet op pad met een GPS of plannetje. Tijdens deze stadssafari door Lier voorziet de begeleiding leuke weetjes over de stad en de bezienswaardigheden. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Beleef een City Golf tour en geniet van een swingende groepsactiviteit of teambuilding in Lier!


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start aan het kantoor van Visit Lier. (Grote Markt 58 - 2500 Lier) Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal eindigen aan de startplaats. Eindigen op een andere locatie is mogelijk.

DATUM

City Golf in Lier is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten.

STARTUREN

Een City Golf tour kan gestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Teambuilding starten op een ander tijdstip dan bovenstaande? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Teambuildings zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen een forfait van 220 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Lier graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Teambuildings met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Ga op pad met collega's!

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Lier ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Lier vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Groepsactiviteiten Lier

Waarom is City Golf de leukste groepsactiviteit in Lier?

Beleef de magie van City Golf in Lier.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken als teambuilding.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Lier

Het is ook de bedoeling om Lier in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Lier beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de groepsactiviteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Weersomstandigheden

Optimaal genieten.

SLECHT WEER

U heeft een City Golf tour in Lier geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat er regenweer werd voorspeld. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de teambuilding. We hebben oplossingen!

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de teambuilding te laten doorgaan,  zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. We passen de route aan zodat de groep op beschutte plaatsen komt en niet lang in de regen staat.

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum. 

Sfeerbeelden uit Lier

Proef de sfeer van City Golf als teambuilding of groepsactiviteit in Lier.

Teambuilding Lier stad
Groepsactiviteiten Lier
Sportieve teambuilding Lier
Originele teambuilding Lier
Groepsuitstap Lier
Lier teambuilding

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 22 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen € 220
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen  € 300
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


01 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een City Golf tour in Lier?

City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Lier en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Lier.


02 // Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, groepsactiviteiten en teambuildings in Lier aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


03 // Moet ik golfervaring hebben voor deze groepsactiviteit?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.


04 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen teambuildings waar men individueel kan aansluiten. Onze tours bevatten een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen.


05 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden. De opzet is om iedereen te laten genieten van de teambuilding.


06 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


Contacteer ons

Vraag uw teambuilding of groepsactiviteit in Lier aan via onderstaand formulier.

Op zoek naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Lier en een specifieke vraag?

Stuur ons een mailtje en we helpen u graag verder.
Logo van Visit Lier

Lier is de bakermat van City Golf en dus de eerste stad waar wij City Golf lanceerden.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Lier.


Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.