Loading...

Teambuilding Mechelen

Ontdek de Dijlestad al stadsgolfend met City Golf

City Golf is dé activiteit om een originele teambuilding in Mechelen te beleven.
Onze tours zijn als het ware een stadssafari door Mechelen, zijn voorzien van een leuke competitie en zijn voor iedereen toegankelijk. Door onze jarenlange ervaring hebben wij City Golf kunnen afstemmen op de noden van een goede teambuilding. Onze tours worden voortdurend vernieuwd en nieuwe spelelementen ontwikkeld. City Golf gaat verder waar andere activiteiten stoppen en laat de groep genieten van Mechelen.
In onze tours zijn er raakvlakken met o.a. cultuur, stadsontwikkeling en geschiedenis, die vakkundig in de teambuildings worden opgenomen. Leuke opdrachten werden ontwikkeld om tijdens de teambuilding collega's het vuur aan de schenen te leggen. Alles verloopt in een heel gemoedelijke sfeer zodat er voldoende tijd is om onderling bij te praten. Hierdoor ontpopte City Golf zich als dé groepsactiviteit als teambuilding in Mechelen.
Teambuilding Mechelen City Golf

Swingende tours

Tijdens uw teambuilding in Mechelen zal de groep zich allesbehalve vervelen. Onderweg komt er altijd wel iets op het pad waar de groep door gefascineerd zal worden.

Leuk concept
Maak een swingend team
Groepsactiviteiten Mechelen met stadsgolf

Stadsverkenning

Naast teambuilden in Mechelen tijdens een potje stadsgolf zal de groep ook op de mooiste plaatsen in Mechelen komen en genieten van het gezellige karakter van de Dijlestad.

Beleef Mechelen
Actief genieten in de stad  
City Golf Mechelen

Ontspannende groepsactiviteit

Door de combinatie van stadsverkenning en het leuke stadsspel dat in de teambuildings zit, moeten deelnemers onderling samenwerken wat de groep sterkt.

Optimale groepssfeer  
Maak mooie herinneringenteambuilding Mechelen met stadsgolf

Stadsgolf in Mechelen

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de binnenstad van Mechelen en wandelen langsheen de voornaamste Mechelse bezienswaardigheden. Denk daarbij o.a. aan de Vismarkt, Grote Markt, Ijzerenleen, Korenmarkt, Sint-Janskerk en Klapgat. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de hotspots in Mechelen terwijl u stadsgolf speelt. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vrienden, familie of vereniging. Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in Mechelen.

City Golf is onder persoonlijke begeleiding. We sturen u niet op pad met een GPS of plannetje. Tijdens deze stadssafari door Mechelen voorziet de begeleiding leuke weetjes over stad en bezienswaardigheden. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Beleef een City Golf tour en geniet van een swingende groepsactiviteit of teambuilding in Mechelen!

Info 

Laat u informeren over uw teambuilding in Mechelen.

Wanneer?

City Golf is beschikbaar van maandag t.e.m. zaterdag. Het hele jaar door bieden wij tours aan. 

Hoe laat?

We werken met vaste starturen waarop een tour kan starten:
10u, 14u en 17.30u

Ander tijdstip?

Als onze planning het toelaat kan uw teambuilding in Mechelen op een ander moment opstarten. 

Aantal personen?

City Golf tours in Mechelen kunnen georganiseerd worden vanaf 10 tot 100 personen per sessie.
Teambuilding in Mechelen met City Golf

Welke tours?  

We bieden tours aan van 6 holes (2u) en 9 holes (3u) stadsgolf door de binnenstad van Mechelen. 

Talen?

Wij organiseren City Golf als teambuilding in Mechelen in het Nederlands en Engels.   

Golfervaring?

Hoe minder golfervaring men heeft, hoe leuker City Golf is! Iedereen kan deelnemen en ervan genieten.

Startplaats

City Golf tours gaan van start aan het infopunt van Visit Mechelen aan de Grote Markt en zijn +/- 3 km.

Waarom City Golf als teambuilding in Mechelen?

Kom stadsgolfen in Mechelen.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Mechelen

Het is ook de bedoeling om Mechelen in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Mechelen beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must voor stadsgolf!

Opzet teambuilding in Mechelen

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer de groep tijdens een actieve teambuilding in Mechelen de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor geknipte formules,  gericht op samenwerking. 

We verdelen de groep steeds in verschillende kleinere teams met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op. Dat stimuleert de groepen om onderling samen te werken. Enkel door samen te werken kan een team zich tot de winnaars kronen.

INTERACTIE

Aangezien het om een groepsgebeuren gaat, trachten we steeds alle subgroepen bij elkaar te houden. Het verbeteren van de groepsgeest staat centraal dus willen we iedereen evenveel kunnen betrekken.

Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met stadsgolf met veel plezier, zonder wachttijden en met een gezond vleugje competitie.

COMPETITIE

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Niets leuker dan elkaar het vuur aan de schenen te kunnen leggen tijdens een swingende tour.

Zo spelen we holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag of om ter minste aantal slagen een doel halen. Het team met het minst aantal slagen is de winnaar! Hierdoor zijn onze tours erg gevarieerd en swingend.

Sfeerbeelden uit Mechelen  

Proef de sfeer van City Golf als groepsactiviteit of teambuilding in Mechelen.

Teambuilding Mechelen met groepsactiviteit stadsgolf.
Verken Mechelen als teambuilding met City Golf.
Ontdek Mechelen en speel City Golf als groepsactiviteit
Stadsgolf in Mechelen als teambuilding
Teambuilding in Mechelen met City Golf
Teambuilding Mechelen met stadsgolf als groepsactiviteit

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 20 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 30 p.p.
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag 
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen € 200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen  € 300
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het spel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het spel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten dus de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig tours?

Sinds 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding of voor particulieren als groepsactiviteit. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende activiteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Ook dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Mechelen om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours en teambuildings zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsactiviteiten in Mechelen aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Mechelen en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Mechelen.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.

Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw teambuilding in Mechelen.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

logo van stad Mechelen

City Golf in Mechelen is een project waarbij de samenwerking met de stad Mechelen, Visit Mechelen en Meet in Mechelen centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Mechelen. 

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Mechelen onvergetelijk te maken? Neem dan een kijkje op de website van Visit Mechelen.

Op zoek naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Mechelen?

Vraag een gratis offerte voor een partijtje stadsgolf als teambuilding aan.

Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf (stadsgolf) bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.