Loading...

Teambuilding Turnhout

Kom hert swingen en teambuilden in de stad van de speelkaart

City Golf in actie op de Grote Markt van Turnhout

Stadsgolf in Turnhout

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden in Turnhout. Denk daarbij o.a. aan Grote Markt, Begijnhof, Kasteelplein en het Heilig Graf. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de hotspots in Turnhout terwijl u stadsgolf speelt. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vrienden, familie of vereniging. Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in Turnhout.

City Golf is steeds onder persoonlijke begeleiding. We sturen u dus niet op pad met een GPS, plannetje of smartphone. Tijdens deze stadssafari door Turnhout voorziet de begeleiding leuke weetjes over de stad en bezienswaardigheden en krijgt de groep ook tips over waar vb. de leukste restaurantjes in Turnhout zijn. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Beleef een City Golf tour en geniet van een swingende groepsactiviteit of teambuilding in Turnhout!

Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start op het Warandeplein. Onze tours vormen steeds een lus van +/- 3km waardoor de groep eindigt aan de startplaats. Eindigen op andere locatie mogelijk.

DATUM

City Golf in Turnhout is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten.

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u, 17.30u of 20u Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 50 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 200 euro (6 holes) of 250 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Turnhout graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Wat zijn de troeven van City Golf als groepsactiviteit of teambuilding in Turnhout?

Kom stadsgolfen in Turnhout.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Turnhout

Het is ook de bedoeling om Turnhout in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Turnhout beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Award winning

We vallen al eens in de prijzen.

City Golf Tours won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.

Turnhoutse sfeerbeelden

Proef van de magische sfeer van City Golf.

stadsgolf op het Warandeplein Turnhout
Teambuilding in Turnhout
Teambuilding aan het kasteel van Turnhout
Teambuilding in het Begijnhof van Turnhout
Teambuilding groepsfoto
Teambuilding in Begijnhof Turnhout

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Teambuilding vanaf 10 tot 12 personen €20 p.p.
9 holes (3u) Teambuilding vanaf 10 tot 12 personen €25 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait teambuilding kleiner dan 10 personen €200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait teambuilding kleiner dan 10 personen €250
Groepstarieven Teambuilding vanaf 12 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour (voorzien van uitdagende opdrachten en leuke weetjes over de stad), golfmateriaal (aangepaste golfballen, golfclubs en matjes) en een verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het spel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het spel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten dus de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig tours?

Sinds 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding of voor particulieren als groepsactiviteit. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende activiteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Ook dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Turnhout om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours en teambuildings zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsactiviteiten in Turnhout aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Turnhout en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Turnhout.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.

Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw groepsactiviteit of teambuilding in Turnhout.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier
Logo van Toerisme Turnhout

City Golf in Turnhout is een project waarbij de samenwerking met Visit Turnhout centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Turnhout.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Turnhout onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Visit Turnhout.

Op zoek naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Turnhout?

Zoek niet verder en contacteer ons voor meer info of vraag een gratis offerte voor stadsgolf aan.

Over ons

Wij zijn een professionele aanbieder van tours en streven naar kwalitatieve belevingen. Sinds 2011 organiseren wij City Golf als teambuilding in Turnhout voor bedrijven en als groepsactiviteit voor particulieren.