Loading...

Beleef een swingende teambuilding in Mechelen

"City Golf is de meest originele en leukste teambuilding in Mechelen.""
Zoekt u een leuke teambuilding in Mechelen met uw bedrijf? Hecht de groep veel waarde aan persoonlijk contact en plezier maken onder collega’s? Dan is City Golf de groepsactiviteit die u zoekt! Onze tours zijn een stadssafari door Mechelen en volledig afgestemd op de noden van een leuke teambuilding in Mechelen. We beschikken over swingende spelformules om de groep te laten genieten en te ontspannen.
Bij City Golf zijn er raakvlakken met o.a. cultuur, stadsontwikkeling en geschiedenis, die vakkundig in de teambuildings worden opgenomen. Leuke opdrachten werden ontwikkeld om tijdens de teambuilding collega's het vuur aan de schenen te leggen. Alles verloopt in een heel gemoedelijke sfeer zodat er voldoende tijd is om onderling bij te praten. Hierdoor ontpopte City Golf zich tot dé groepsactiviteit als teambuilding in Mechelen.
Teambuilding Mechelen

Swingende tours

Tijdens uw teambuilding in Mechelen zal de groep zich allesbehalve vervelen. Onderweg komt er altijd wel iets op het pad waar de groep door gefascineerd zal worden.

Leuk concept
Beleef een dagje plezier
Groepsactiviteiten Mechelen met stadsgolf

Stadsverkenning

Naast een teambuilding in Mechelen tijdens een potje stadsgolf zal de groep ook op de mooiste plaatsen in Mechelen komen en genieten van het gezellige karakter van de Dijlestad.

Beleef Mechelen
Actief genieten in de stad  
City Golf Mechelen

Ontspannende groepsactiviteit

Door de combinatie van stadsverkenning en het leuke stadsspel dat in de teambuildings zit, moeten deelnemers onderling samenwerken wat de groep sterkt.

Optimale groepssfeer  
Maak mooie herinneringenTeambuilding in Mechelen met stadsgolf

Swing door Mechelen

City Golf is ondertussen een begrip in Mechelen en evolueerde tot dé activiteit om de stad op een originele manier ontdekken. Het unieke van City Golf is dat we verschillende elementen met elkaar combineren. 

Zo zijn onze tours een toeristische stadswandeling langsheen de mooiste plekken en bezienswaardigheden, voorziet de begeleiding onderweg leuke weetjes over Mechelen en werd een uniek stadsspel ontwikkeld. Collega’s moeten onderling strijden om de overwinning te behalen, wat zorgt voor een geweldige teambuilding. Als doelen gebruiken we geen gaatjes in de grond maar mikken we naar standbeelden, fonteinen of vlagjes die we zelf voorzien.

City Golf is niet de zoveelste activiteit waarbij u alleen op pad moet gaan met een GPS of zelf een spel moet downloaden op uw smartphone. We hechten erg veel waarde van leuke begeleiding tijdens de tour zodat we de teambuilding op de noden van groep kunnen afstemmen. Dat zorgt er immers voor dat City Golf een succesformule is voor teambuildings en jaarlijks duizenden klanten genieten van deze ontspannende tocht door Mechelen.

Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start aan het kantoor van Visit Mechelen. (Vleeshouwersstraat 6 ) Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal eindigen aan de startplaats. Eindigen op een andere locatie is mogelijk. 

DATUM

City Golf in Mechelen is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

Een City Golf tour kan gestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Starten op een ander tijdstip? Informeer naar de mogelijkheden. Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Teambuildings zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen een forfait van 200 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Mechelen graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Teambuildings met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Teambuilding in Mechelen

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Mechelen ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.        

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Mechelen vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Teambuilding in Mechelen aan Lamot

Mechelse sfeerbeelden

Ervaar de magische sfeer van City Golf als teambuilding in Mechelen.

Teambuilding in Mechelen
Actieve teambuilding in Mechelen
Beleef Mechelen in groep
Speel stadsgolf in Mechelen
Groepsactiviteit in Mechelen
City Golf aan Opsinjoorke

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Teambuilding vanaf 10 tot 12 personen €20 p.p.
9 holes (3u) Teambuilding vanaf 10 tot 12 personen €30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait Teambuilding kleiner dan 10 personen €200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait Teambuilding kleiner dan 10 personen  €300
Groepstarieven Teambuilding vanaf 12 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Snel antwoord op uw vraag?

Om u vlotter te kunnen voorzien van een antwoord op uw vraag omtrent uw teambuilding of groepsactiviteit met stadsgolf in Mechelen, hebben wij een handig overzicht gemaakt. Dit kan interessant zijn als u geen specifieke vragen heeft maar extra informatie wenst over onze tours of concept.

Contacteer ons

Ontvang informatie over uw teambuilding in Mechelen.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

logo van stad Mechelen

City Golf in Mechelen is een project waarbij de samenwerking met de stad Mechelen, Meet in Mechelen en Visit Mechelen centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Mechelen. 

Op zoek naar meer inspiratie om uw teambuilding in Mechelen onvergetelijk te maken? Neem dan een kijkje op de website van Meet in Mechelen.

Op zoek naar een originele en swingende teambuilding in Mechelen?

Contacteer ons en ontvang een gratis offerte voor de leukste teambuilding in Mechelen!

Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf (stadsgolf) bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.