Loading...

Teambuilding Antwerpen

Swing met collega's en beleef een teambuilding in Antwerpen

Teambuilding Antwerpen

Ontdek Antwerpen al golfend

Als rasechte Antwerpenaren kennen wij 't Stad door en door. We ontwikkelden City Golf tours die bezoekers de kans geeft om Antwerpen beter te leren kennen op een originele manier en een leuke teambuilding te beleven. 

We bezoeken evidente locaties maar wijken ook graag af van bekend terrein om Antwerpen in al zijn glorie te tonen. Antwerpen is een geweldige stad, die probleemloos het decor vormt van een geslaagde teambuilding met uw bedrijf en collega's. Om ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste keuze van wijk of buurt maken, hebben we de mogelijkheden voor een City Golf tour als teambuilding in Antwerpen.

Ons aanbod in Antwerpen bestaat uit 7 swingende City Golf tours en 2 gecombineerde tours in samenwerking met brouwerijen De Koninck en Seef. Er zijn tours in Antwerpen centrum, Eilandje, Zuid, Linkeroever en in de rand van de stad beschikbaar. Kom swingen in de schaduw van het MAS (Museum aan de Stroom), het Steen, beeld van Brabo, Nieuw Zuid of Grote Markt. 

Onze tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus we sturen u niet alleen op pad met een GPS, smartphone of plannetje. Speel stadsgolf en geniet van een swingende groepsactiviteit of onvergetelijke teambuilding in Antwerpen!


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal starten en eindigen op dezelfde locatie. Informeer naar de mogelijkheden als toch u op een andere plaats wil eindigen zodat we uw teambuilding vlot laten verlopen.

DATUM

City Golf in Antwerpen is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

Een City Golf tour kan gestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Starten op een ander tijdstip dan bovenstaande? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen een forfait van 220 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Antwerpen graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Teambuildings met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Stadsgolfen in Antwerpen!

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Antwerpen ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.        

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Antwerpen vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Originele teambuilding Antwerpen

Waarom is City Golf de leukste teambuilding in Antwerpen?

Beleef de magie van City Golf in Antwerpen.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken als teambuilding.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Tours

Beleef Antwerpen met uw bedrijf of collega's. 

Teambuilding Antwerpen Eilandje

't Eilandje werd getransformeerd van een ruige havenbuurt naar een hippe plek waar iconische gebouwen zoals het MAS en Havenhuis het uitzicht domineren. Op 't Eilandje hebben we leuke tours zoals de Eiland Tour en Seef Tour. Ook de MAS Tour start op 't Eilandje. Er zijn veel leuke restaurantjes om nadien te genieten waardoor een teambuilding in deze wijk absoluut ideaal is.

Teambuilding Antwerpen Centrum

Antwerpen is een levendige metropool en heeft een prachtig historisch  stadscentrum met veel unieke plekken. Denk daarbij aan de Groenplaats, Steen, Meir en Grote Markt. In het centrum van Antwerpen bieden we een leuke tour aan, nl. de Grote Markt Tour, waarbij de groep de hoogtepunten van Antwerpen leert kennen, wat aansluit bij een leuke teambuilding in groep.

Teambuilding Antwerpen Zuid

Voor veel mensen is Antwerpen Zuid een hippe uitgaansbuurt of culinaire hotspot in de stad. Recent opende het vernieuwde KMSKA de deuren, wat het vertrekpunt is van de Zuid Tour. Tijdens deze tour laten we de groep o.a. teambuilden op het Nieuw Zuid, gedempte Zuiderdokken, aan het Justitiepaleis en Scheldekaaien. Dit is onze laatste nieuwe tour in Antwerpen.

Teambuilding Linkeroever

Aan de overkant van de Schelde ligt Linkeroever als groene long voor het Antwerpse stadscentrum. Deze wijk is bekend voor het strand van Sint-Anneke en mooie wandelroutes. In dit stadsdeel bieden we een Linkeroever Tour aan, die de highlights toont. Enkele leuke restaurantjes maken dit een uitgelezen locatie voor een teambuilding.

Teambuilding in groen Antwerpen

In de groene rand van de binnenstad en op de grens van Berchem ligt de Harmoniewijk. In deze buurt is brouwerij De Koninck gelegen. We bieden de Harmonie Tour aan, die vaak geboekt wordt als teambuilding in combinatie met een bezoek aan brouwerij De Koninck of leuke horeca in de buurt. Beleef City Golf in een uiterst groene setting.

City Golf met brouwerijbezoek

In de binnenstad zijn 2 bekende brouwerijen gelegen. Op het hippe Eilandje bieden we de Seef Tour aan, met een bezoek aan de Antwerpse Brouw Compagnie. In de Harmoniewijk hebben we een De Koninck Tour, met een wandeling door de iconische thuisbasis van het Bolleke. Beide locaties bieden aanvullend nog mogelijkheden om de teambuilding compleet te maken.


Stadsgolf Antwerpen

Weersomstandigheden

U heeft een City Golf tour in Antwerpen geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat er regenweer werd voorspeld. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de teambuilding. We hebben verschillende oplossingen om u toch te laten genieten en de hinder te beperken tot het minimum!

Als u ervoor opteert om de tour te laten doorgaan dan zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. We passen onderweg de route aan zodat de groep op meer beschutte plaatsen komt en niet in de aanhoudende regen moet staan.

Als u de City Golf tour liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum.


Contact

Vraag uw teambuilding in Antwerpen aan via onderstaand formulier.

Specifieke vraag omtrent de organisatie van uw teambuilding in Antwerpen?

Stuur ons een mailtje en we helpen u graag verder.

Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.