Loading...

Teambuilding Antwerpen

Beleef City Golf en ga de strijd aan met collega's!

Home  Teambuilding Antwerpen
Teambuilding in Antwerpen

Ontdek Antwerpen al golfend

Als rasechte Antwerpenaren kennen wij 't Stad door en door. We ontwikkelden City Golf tours die bezoekers de kans geeft om Antwerpen beter te leren kennen op een originele manier. We bezoeken evidente locaties maar wijken ook graag af van bekend terrein om Antwerpen in al zijn glorie te tonen. Antwerpen is een geweldige stad, die probleemloos het decor vormt van een geslaagde teambuilding met uw bedrijf en collega's. Om ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste keuze van wijk of buurt maken, hebben we de mogelijkheden voor een City Golf tour als teambuilding in Antwerpen.

Ons aanbod in Antwerpen bestaat uit 7 swingende City Golf tours en 2 gecombineerde tours in samenwerking met brouwerijen De Koninck en Seef. Er zijn tours in Antwerpen centrum, Eilandje, Zuid, Linkeroever en in de rand van de stad beschikbaar. Kom swingen in de schaduw van het MAS (Museum aan de Stroom), het Steen, beeld van Brabo, Nieuw Zuid of Grote Markt. Onze tours zijn steeds onder persoonlijke begeleiding dus we sturen u niet alleen op pad met een GPS, smartphone of plannetje. Speel stadsgolf en geniet van een swingende groepsactiviteit of onvergetelijke teambuilding in Antwerpen!


Teambuilding Antwerpen

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert verschillende leuke elementen. Naast Antwerpen ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.        

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Antwerpen vinden plaats onder enthousiaste begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Originele teambuilding Antwerpen

Overzicht tours

Beleef Antwerpen met uw bedrijf of collega's. 

Teambuilding Antwerpen Eilandje

't Eilandje werd getransformeerd van een ruige havenbuurt naar een hippe plek waar iconische gebouwen zoals het MAS en Havenhuis domineren. Op 't Eilandje hebben we leuke tours zoals de Eiland Tour en Seef Tour. Ook de MAS Tour start op 't Eilandje. Er zijn veel leuke restaurantjes waardoor een teambuilding hier ideaal is.    

Teambuilding Antwerpen Centrum 

Antwerpen is een levendige metropool en heeft een prachtig historisch  stadscentrum. Denk daarbij aan de Groenplaats, Steen, Meir en Grote Markt. In het centrum van Antwerpen bieden we een leuke tour, de Grote Markt Tour, aan, waarbij de groep de hoogtepunten van de stad leert kennen wat aansluit bij een leuke teambuilding.

Teambuilding Antwerpen Zuid

Voor veel mensen is Antwerpen Zuid een hippe uitgaansbuurt of culinaire hotspot in de stad. Recent opende het vernieuwde KMSKA de deuren, wat het vertrekpunt is van de Zuid Tour. Tijdens deze tour laten we de groep o.a. teambuilden op het Nieuw Zuid, gedempte Zuiderdokken, aan het Justitiepaleis en Scheldekaaien.

Teambuilding Linkeroever

Aan de overkant van de Schelde ligt Linkeroever als groene long voor het Antwerpse stadscentrum. Deze wijk is bekend voor het strand van Sint-Anneke en mooie wandelroutes. In dit stadsdeel bieden we een Linkeroever Tour aan, die de highlights toont. Enkele leuke restaurantjes maken dit een uitgelezen locatie voor een teambuilding.

Teambuilding in groen Antwerpen

In de groene rand van de binnenstad en op de grens van Berchem ligt de Harmoniewijk. In deze buurt is brouwerij De Koninck gelegen. We bieden een De Koninck Tour en Harmonie Tour aan, die vaak geboekt worden als teambuilding in combinatie met een bezoek aan de brouwerij of toonaangevende horeca in de buurt.

City Golf met brouwerijbezoek

In de binnenstad van Antwerpen zijn ook 2 brouwerijen gelegen die het bezoeken meer dan waard zijn. Op het hippe Eilandje bieden we de Seef Tour aan, met een bezoek aan de Antwerpse Brouw Compagnie. In de Harmoniewijk hebben we een De Koninck Tour, met een wandeling door de iconische thuisbasis van het Bolleke.


Troeven

Swingend teambuilden in Antwerpen met collega's.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende activiteit waarbij vooral beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team en geniet. 

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de Antwerpse locaties, leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Uniek

Stadsgolfen is een unieke manier van teambuilden in Antwerpen en gaat verder waar anderen teambuilders eindigen.    

Competitief

Door de spannende uitdagingen die verwerkt zijn in het spel gaat iedereen de strijd aan maar op een toffe manier.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Antwerpen

Het is ook de bedoeling om Antwerpen in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Antwerpen beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

FAQ

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze teambuildings worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw teambuilding voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig een teambuilding voor bedrijven?

Sinds 2008 organiseren wij dagelijks teambuildings voor bedrijven en tours voor particulieren als groepsuitstap. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei activiteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit. Wij organiseren teambuildings op professionele basis en niet als hobby. Dat maakt een wereld van verschil in aanpak, voorbereiding en benadering.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Antwerpen om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere groepactiviteit en de groep een gevarieerde teambuilding heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen de teambuilding daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze teambuildings zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Antwerpen aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze teambuildings zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Antwerpen en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Antwerpen.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de teambuildings te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de teambuilding eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


Contact

Ontvang meer informatie over uw teambuilding in Antwerpen.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

Op zoek naar een originele teambuilding in Antwerpen?

Vraag een gratis offerte voor een partijtje stadsgolf als teambuilding in Antwerpen aan.

Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.