Loading...

Teambuilding Antwerpen Eilandje

Kom teambuilden op 't Eilandje, Zuid of in Antwerpen centrum met City Golf

Teambuilding Antwerpen met City Golf

Geniet van 't Stad

Antwerpen is een wereldstad en metropool die bekend staat voor zijn culinaire troeven, monumentale gebouwen en gezond chauvinisme. Ons aanbod bestaat uit 7 geweldige City Golf tours en 2 gecombineerde tours in samenwerking met brouwerijen De Koninck en Seef. Er zijn tours in Antwerpen centrum, op 't Eilandje, op 't Zuid, op Linkeroever en in de rand van de stad beschikbaar. Kom swingen in de schaduw van het MAS, het Steen, beeld van Brabo, Nieuw Zuid, Grote Markt  of kathedraal.

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste Antwerpse bezienswaardigheden. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! Ontdek de hotspots terwijl u stadsgolf speelt. Ideaal als teambuilding of groepsuitstap. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding weetjes en aanstekelijke verhalen over de stad en krijgt u tips mee waar o.a. de leukste restaurantjes en winkels zijn.

City Golf Tours beschikt over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Antwerpen aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering in geval van schade.

Troeven

Laagdrempelige teambuilding

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor een tour van absolute topkwaliteit zonder iemand te hinderen.  

In de buitenlucht

City Golf zal steeds in de buitenlucht doorgaan waardoor de groep onderweg een frisse neus kan halen. Bij slecht weer passen wij onze routes aan zodat eventuele hinder minimaal is.  

Makkelijk te combineren 

Onze tours vinden plaats in het stadscentrum wat een brede waaier aan mogelijkheden geeft om te combineren met vb. een vergadering of restaurant. Alles ligt immers vlakbij in de buurt.     
City Golf als teambuilding op het Eilandje in Antwerpen

Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf tours gaan van start op een centrale locatie, afhankelijk per gekozen tour. Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal eindigen op of aan de startplaats. Eindigen op een andere locatie is mogelijk.

DATUM

City Golf in Antwerpen is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 200 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Antwerpen graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Weersomstandigheden

Optimaal genieten.

SLECHT WEER 

U heeft een City Golf tour in Antwerpen geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat er regenweer voorspeld werd. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de tour. We hebben enkele oplossingen.

WE GAAN ERVOOR!

Als u ervoor opteert om de tour te laten doorgaan dan zorgen wij ervoor dat de groep optimaal kan genieten. We passen onderweg de route aan zodat de groep op meer beschutte plaatsen komt en voorzien regenjasjes. 

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum.

City Golf is geen minigolf 

Kwaliteit is prioriteit.

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen, voorzien van begeleiding.  De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende spelformules zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit of teambuilding.

Beschikbare tours

Kies de leukste route voor uw groep.

Grote Markt Tour Antwerpen
Populair

Grote Markt Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 2,9 km

Vertrek op de Grote Markt, kijk Brabo diep in de ogen en beleef een ontdekkingsreis vol stadsgolf in het historische hart van Antwerpen.  

Speel stadsgolf aan o.a. de Grote Markt, Conscienceplein, Groenplaats, Vrijdagmarkt, Vlaeykensgang, Hoogstraat, Suikerrui, Steen en Vleeshuis.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Grote Markt 13/15
2000 Antwerpen

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich in de historische binnenstad. (Antwerpen centrum)

Tip

Deze tour is ideaal als introductie tot de bekendste highlights als u de stad nog niet goed kent.
Eiland Tour Antwerpen
Populair

Eiland Tour

6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,3 km

Beleef een tour met City Golf langsheen het verleden van de haven van Antwerpen op 't Eilandje, MAS (Museum aan de Stroom), Red Star Line museum, Felix Pakhuis, vernieuwde Cadixwijk en geniet van het prachtig uitzicht op onze geliefde Schelde aan de Scheldekaaien. 

Speel stadsgolf aan o.a. de Kattendijkdok, MAS, Cadixplein, Red Star Line museum, Scheldekaaien en Parkbrug. 

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Museum aan de Stroom (MAS)
Hanzestedeplaats 1
2000 Antwerpen

Stadsdeel

Deze tour zal plaatsvinden op 't Eilandje en tussen de dokken.

Tip

In dit stadsdeel komt oud en nieuw harmonieus samen en dat laten we graag aan u zien.
City Golf aan het MAS (museum aan de stroom) op het Eilandje in Antwerpen
Populair

MAS Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,2 km

Vertrek in de schaduw van het imposante MAS (Museum aan de stroom) en ontdek de highlights van 't Eilandje, historische hart van de stad en de boeiende wijken die ertussen gelegen zijn. 

Speel stadsgolf op o.a. volgende locaties; het MAS, Schipperskwartier, Brouwersvliet, Koolkaai, Veemarkt, Vleeshuis, Grote Markt, Steen en Scheldekaaien. 

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar uitbreidbaar naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Museum aan de Stroom (MAS)
Hanzestedeplaats 1
2000 Antwerpen

Stadsdeel

Combinatie tussen 't Eilandje en het historische stadscentrum.

Tip

Deze tour loopt door het Antwerpse 'red light district', het is maar dat u het weet. :)
Stadsgolf aan het centraal station Astridplein in Antwerpen

Diamant Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,4 km

Naar aanleiding van het diamantjaar ontwikkelden we een tour langsheen de sporen van diamanthandel in Antwerpen. 

Deze leuke tocht neemt u mee langsheen prikkelende locaties. Speel stadsgolf aan o.a. Astridplein, Centraal Station, diamantwijk, Operaplein, de Keyserlei,  Meir, Theaterplein en Graanmarkt. 

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar uitbreidbaar naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Centraal Station
Astridplein 1
2000 Antwerpen

Stadsdeel

Tour situeert zich in en rond de Diamantwijk, Quartier Latin, stationsbuurt en stadspark.

Tip

Indien gewenst kunnen wij de route eindigen aan de Groenplaats zodat u in de binnenstad bent nadien.
Stadsgolf op het hippe Zuid in Antwerpen Waterpoort
Nieuw

Zuid Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,1 km

Vertrek voor een stadssafari vol avonturen op de trappen van het recente heropende KMSKA en beleef een ontspannende activiteit op bijzondere locaties.

Speel stadsgolf op volgende locaties; Museumtuin, Waterpoort, Park Dok Zuid, Scheldekaaien, Nieuw Zuid, Bolivarplaats en Lambermontplaats.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar uitbreidbaar naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

KMSKA
Leopold de Waelplaats 1
2000 Antwerpen

Stadsdeel

Deze City Golf tour zal plaatsvinden op het hippe Zuid.  

Tip

Combineer met een leuke restaurantje op het bruisende Zuid.  
Teambuilding Antwerpen Harmonie Berchem

Harmonie Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,2 km

Deze leuke tour belicht een minder bekend stadsdeel van Antwerpen en Berchem. Maak een ontspannende ontdekkingsreis langsheen het verleden van de Harmonie en bijhorende wijken.

Speel stadsgolf in het Albertpark, Harmoniepark, in de schaduw van het Provinciehuis en brouwerij De Koninck. Kom teambuilden in de groene rand van Antwerpen.   

Standaard aangeboden in 6 holes (2u).


Start- en eindplaats

Stadsbrouwerij De Koninck
Mechelsesteenweg 291
2018 Antwerpen

Stadsdeel

Deze tour zal doorgaan in de Harmoniewijk

Tip

Combineer deze tour met een bezoek aan stadsbrouwerij De Koninck.
Teambuilding op het strand van Sint-Anneke op Linkeroever Antwerpen

Linkeroever Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 2,9km

Elke grote stad heeft een strand zodus kan Antwerpen niet ontbreken!

Beleef 'Las Vegas aan de Schelde' en Sint-Anneke plage, het meest onderschatte deel van Antwerpen. Sla een balletje op het Antwerpse strand, geniet van de skyline en ontdek waarom Sint-Anneke een begrip is geworden.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar uitbreidbaar naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Wandeldijk 1
2050 Antwerpen

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich op Linkeroever.

Tip

Geniet in de zomer van een potje heerlijke mosselen met zicht op de Antwerpse skyline.
City Golf De Koninck Antwerpen
Populair

De Koninck Tour


6 holes (2u) + 1u brouwerijbezoek
€34 p.p.
Afstand tour: 2,9 km

Ervaar een unieke Antwerpse belevenis! Alvorens brouwerij De Koninck te bezoeken geniet de groep van een potje stadsgolf in de Harmoniewijk. Nadien sluit de groep af om kennis te maken met de thuisbasis van het Bolleke.Start- en eindplaats

Stadsbrouwerij De Koninck
Mechelsesteenweg 291
2018 Antwerpen

Stadsdeel

Deze tour zal doorgaan in de Harmoniewijk

Tip

Deze tour is de ideale combinatie van beleving, ontspanning en proeven.
Seef Tour Antwerpen brouwerij
Populair

Seef Tour


6 holes (2u) + degusteren   
€28 p.p.
Afstand tour: 3,1 km

Beleef een leuke City Golf tour tussen de dokken op het bruisende Eilandje. Eindigen doet de groep in de brouwerij, die thuisbasis is van het Seef Bier om te genieten van 3 biertjes uit het gamma van ABC.Start- en eindplaats

Antwerpse Brouw Compagnie
Indiestraat 21
2000 Antwerpen

Stadsdeel

Deze tour loopt over het hippe Eilandje en tussen de dokken.  

Niet alleen voor bierliefhebbers

Deze tour is voor iedereen leuk, ook voor wie geen fan van bier is! 

Teambuilding in Antwerpen

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer u tijdens uw teambuilding in Antwerpen de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor de geknipte formules. We verdelen de groep (groot of klein) in verschillende kleinere teams, met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op en dat zorgt ervoor iedereen binnen de groep moet samenwerken om als winnend team te eindigen.

INTERACTIE

We trachten steeds alle subgroepen bij elkaar te houden, want het gaat tenslotte om een groepsgebeuren en staat het verbeteren van de groepsgeest centraal. Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met veel plezier, zonder wachttijden en met een vleugje competitie tijdens het stadsgolfen.

LEUKE OPDRACHTEN

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Zo spelen we soms holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag een doel halen of om ter minste aantal slagen. Het minste aantal slagen gehaald? Dan is de winnaar bekend! Hierdoor zijn onze tours niet saai, ééntonig maar net bruisend en gevarieerd.

Antwerpse sfeerbeelden

Proef de sfeer van City Golf als groepsactiviteit of teambuilding in Antwerpen.

Groepsfoto teambuilding Antwerpen centrum aan het Steen centrum
Teambuilding Antwerpen met op het Eilandje Parkbrug
teambuilding aan het Museum aan de stroom (MAS) in Antwerpen
Teambuilding op het Eilandje Antwerpen met Havenhuis
City Golf aan de Antwerp Love Locks op het Eilandje
Tijdens de tour geef de begeleiding leuke weetjes mee over Antwerpen.

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €20 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen €200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen  €300
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

FAQ

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig tours?

Sinds 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding of voor particulieren als groepsuitstap. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende activiteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Ook dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Antwerpen om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours en teambuildings zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Antwerpen aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Antwerpen en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Antwerpen.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.

Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw groepsuitstap of teambuilding in Antwerpen.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier
City Golf atypisch Antwerpen

City Golf in Antwerpen is een project waarbij de samenwerking met Visit Antwerpen en stad Antwerpen centraal staat.

Door de jaren heen ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het  bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van teambuildings in Antwerpen. 

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Antwerpen onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Visit Antwerpen.

Op zoek naar een originele teambuilding in Antwerpen die voor iedereen leuk is?

Vraag een gratis offerte voor een teambuilding in Antwerpen met stadsgolf aan.