Loading...

Teambuilding | City Golf Antwerpen
De Koninck

Konincklijk swingen in de brouwerij

City Golf in brouwerij De Koninck

Intro

City Golf Tours en stadsbrouwerij De Koninck slaan de handen in elkaar. Exclusief voor stadsbrouwerij De Koninck ontwikkelde City Golf Tours een parcours rond de brouwerij. Nadien zal de brouwerij bezocht worden d.m.v. een onvergetelijke wandeling doorheen het belevingscentrum. De laatste hole? Die spelen we gewoon in de brouwerij!

Hoe ziet zo'n tour er dan uit en hoe verloopt dat allemaal? De enthousiaste begeleiding van City Golf verwelkomt de groep aan de ingang van de brouwerij. Alvorens de tour van start gaat, geeft de begeleiding een korte toelichting over het programma en verdere verloop. Nadien speelt de groep, onder begeleiding, een parcours van 6 holes op "must see" locaties in de Harmoniewijk. Tijdens de tour voorziet de begeleiding leuke weetjes en anekdotes over de bezienswaardigheden rondom de brouwerij. Tevens zal de groep de gezellige buurt rond de brouwerij ontdekken en zal men strijden om de eerste plaats, nl. de deelnemer met het minste aantal slagen. 

Na afloop van City Golf keert de groep terug naar de brouwerij en zal op eigen tempo het belevingscentrum van De Koninck bezocht worden. Tijdens de tour door het belevingscentrum kunnen er 2 Antwerpse bieren (proefglaasjes) geproefd worden. Ideale teambuilding! 


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf De Koninck tour gaat van start aan de ingang van brouwerij De Koninck. (Mechelsesteenweg 291) Onze tours vormen een lus dus de groep zal eindigen in de brouwerij waar de laatste hole gespeeld zal worden.

DATUM

City Golf De Koninck tour is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van dinsdag t.e.m. zaterdag. Op zondag zijn we gesloten en op maandag is de brouwerij gesloten.

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u of 15.30u. Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

Deze formule bestaat uit 2 onderdelen. Het eerste stuk is een City Golf tour van 6 holes, die 2u zal duren. Vervolgens zal de groep de brouwerij bezoeken op eigen tempo. Gemiddeld duurt dit 1u. Afstand is 3 km.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 340 euro. Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Antwerpen graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Weersomstandigheden

Goed geïnformeerd.

REGEN

U heeft een City Golf tour in Antwerpen geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat u onderweg regen heeft. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de tour. We hebben enkele oplossingen!

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de tour toch te laten doorgaan dan zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. We passen onderweg de route aan zodat de groep op meer beschutte plaatsen komt en voorzien regenjasjes. 

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum. 

City Golf is geen minigolf 

Goed geïnformeerd.

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen, voorzien van begeleiding.  De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende spelformules zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit of teambuilding.

Troeven

Laagdrempelige teambuilding

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor een tour van absolute topkwaliteit zonder iemand te hinderen.  

In de buitenlucht

City Golf zal steeds in de buitenlucht doorgaan waardoor u onderweg een frisse neus kunt halen. Bij slecht weer passen wij onze routes aan zodat eventuele hinder minimaal is.  

Makkelijk te combineren 

Onze tours vinden plaats in het stadscentrum wat een brede waaier aan mogelijkheden geeft om te combineren met vb. een vergadering of restaurant. Alles ligt immers vlakbij in de buurt.     
groepsfoto van een teambuilding in Antwerpen

Teambuilding

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

teambuilding met city golf

 

Groepsgeest

Wanneer u tijdens uw teambuilding in Antwerpen de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor de geknipte formule. We verdelen de groep (groot of klein) in verschillende kleinere teams, met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op en dat zorgt ervoor iedereen binnen de groep moet samenwerken om als winnend team te eindigen.
teambuilding met city golf

 

Interactie

We trachten steeds alle subgroepen bij elkaar te houden, want het gaat tenslotte om een groepsgebeuren en staat het verbeteren van de groepsgeest centraal. Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met veel plezier, zonder wachttijden en met een vleugje competitie tijdens het stadsgolfen.
teambuilding met city golf

 

Leuke opdrachten

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Zo spelen we soms holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag een doel halen of om ter minste aantal slagen. Het minste aantal slagen gehaald? Dan is de winnaar bekend! Hierdoor zijn onze tours niet saai, ééntonig maar net bruisend en gevarieerd.

Award winning

(Again!)

In 2020, 2021 en 2022 ontvingen wij de Travellers' Choice Award van Tripadvisor en behoren hierdoor tot de 10% van beste activiteiten als teambuilding of groepsuitstap wereldwijd. 

city golf award city golf award city golf award

Antwerpse sfeerbeelden

Proef van de magische sfeer van City Golf.

City Golf in brouwerij De Koninck
Teambuilding in brouwerij De Koninck
Stadsgolf in brouwerij De Koninck
Teambuilding in brouwerij De Koninck
Tours in brouwerij De Koninck
City Golf in brouwerij De Koninck

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

Inbegrepen Begeleiding tijdens volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes, verzekering in geval van schade, 2 biertjes of frisdrank en toegangsticket voor de tour door brouwerij De Koninck.
Tarief Vanaf 10 personen   € 34 p.p.
Kleine groepen Forfait groepen kleiner dan 10 personen. € 340
 Voorzien Plezier, herinneringen, een meer samenhangend team, beleving in de stad, ontspanning, kennismaking met golf, e.d. GRATIS

Meestgestelde vragen

Ontvang spoedig informatie over uw teambuilding of groepsuitstap.

1. Wat maakt City Golf uniek?
Er bestaat een brede waaier aan concepten om in groep te beleven maar City Golf combineert veel verschillende elementen en zorgt ervoor dat de beleving van begin tot einde maximaal is. Bovendien is City Golf voor iedereen leuk en toegankelijk. Er zit stadsverkenning in, mogelijkheid om bij te babbelen met iedereen, onderling op een ludieke manier competitie te houden, leuke weetjes bij te leren over de stad en variatie in de opdrachten. Leuke teambuilding verzekerd!
2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?
Onze tours worden enkel op aanvraag en privé georganiseerd. Hierdoor zal de tour uitsluitend met de leden van uw gezelschap verlopen. Wij organiseren, jammer genoeg, geen tours voor individuelen.
3. Wat in geval van slecht weer?
Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes. Wil u het weer niet trotseren? Dan kunt u tot 24u voor aanvang de tour gratis verplaatsen naar een latere datum.
4. Moet ik golfervaring hebben?
Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw gezelschap bestaat uit een groep ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor hen even groot zal worden. City Golf werd ontwikkeld door doorwinterde golfers dus wij kennen de noden als geen ander.
5. Organiseren jullie regelmatig tours?
Sinds augustus 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding, familieuitstapjes, vrijgezellenuitstappen, e.d. Wij organiseren enkel City Golf tours dus leggen ons toe op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Dat maakt een wereld van verschil qua aanpak en benadering.
6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Valt dit te combineren met City Golf?
Ja! Wij beschikken over voldoende locaties in Antwerpen om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit, teambuilding of reeds geboekte stadswandeling. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.
7. Kunnen wij zelf een route uitstippelen?
Uiteraard staan we open voor elke vraag/suggestie en bekijken we met veel plezier hoe we dit kunnen implementeren, maar dienen ons steeds te houden aan onze vergunningen. Bovendien moeten de verplaatsingen haalbaar zijn.
8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?
Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden om de route in functie daarvan aan te passen.
9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?
Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op de leukste verhalen en aanstekelijke anekdotes. De begeleiding voorziet u onderweg van een woordje uitleg over de bezienswaardigheden in Antwerpen. Wij bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op de stad.
10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren?
Om de kwaliteit van de tours te verzekeren, is het niet mogelijk om een City Golf tour onderweg te onderbreken. Uiteraard is er ruimte voor een plaspauze of kan er een drankje worden aangekocht onderweg. (vb. flesjes water) Na de City Golf tour zal de groep eindigen in de brouwerij voor een biertje of non-alcoholisch alternatief.

Online aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in.


Vragen?

We helpen u graag verder!

 

Bel ons
+32 498/39.56.94
Bedrijfsgegevens
City Golf Events bv
BTW BE 0847.253.230
BE72 7310 2564 1216

Kom stadsgolfen in Antwerpen als een Koninck(in)  

City Golf atypisch Antwerpen

 

City Golf in Antwerpen is een project waarbij de samenwerking met Visit Antwerpen en stad Antwerpen centraal staat. Voor deze tour werken we samen met stadsbrouwerij De Koninck.

Door de jaren heen ontwikkelden ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van teambuildings in Antwerpen.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Antwerpen onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Visit Antwerpen.