Loading...

Teambuilding Antwerpen en De Koninck

Konincklijke teambuilding in Antwerpen met City Golf

Brouwerij de Koninck

Stadsgolf met bier

Bezoek Antwerpen en beleef deze City Golf tour die we samen met brouwerij De Koninck ontwikkelden. Ideaal voor liefhebbers van bier en plezier! 

De enthousiaste begeleiding van City Golf verwelkomt de groep aan de brouwerij. Vervolgens geeft de begeleiding een korte toelichting over het programma en verdere verloop. Nadien speelt de groep, onder begeleiding, een parcours van 6 holes op "must see" locaties in de Harmoniewijk. Tijdens de tour voorziet de begeleiding leuke weetjes en anekdotes over de bezienswaardigheden. Tevens zal de groep de gezellige buurt rond de brouwerij ontdekken en zal men strijden om de eerste plaats, nl. de deelnemer met het minste aantal slagen.

Na afloop van City Golf keert de groep terug naar de brouwerij en zal op eigen tempo het belevingscentrum van De Koninck bezocht worden. Tijdens de tour door het belevingscentrum kunnen er 2 Antwerpse bieren (proefglaasjes) of non-alcoholisch alternatief geproefd worden. Ideale teambuilding in de thuisbasis van het Bolleke!


Praktische info 

Laat u informeren over uw teambuilding met stadsgolf.

Wanneer?

City Golf De Koninck tour is het hele jaar door beschikbaar en van dinsdag t.e.m. zaterdag.

Hoe laat?

We werken met vaste starturen waarop een tour kan opstarten:
10u, 14u en 15.15u

Ander tijdstip?

Als onze planning het toelaat kan uw teambuilding in Antwerpen op een ander moment opstarten. 

Aantal personen?

City Golf De Koninck tour kan worden georganiseerd vanaf 10 tot 100 personen.
De Koninck als teambuilding in Antwerpen

Duurtijd

City Golf De Koninck tour duurt 2u (6 holes) + 1u bezoek aan de brouwerij nadien.     

Talen?

Wij organiseren City Golf als teambuilding in Antwerpen in het Nederlands en Engels.

Golfervaring?

Hoe minder golfervaring men heeft, hoe leuker City Golf is! Iedereen kan deelnemen.

Startplaats

City Golf De Koninck gaat van start aan de ingang van de brouwerij. (Mechelsesteenweg 291)

Troeven

Kom stadsgolfen in Antwerpen en bezoek De Koninck.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Antwerpen

Het is ook de bedoeling om Antwerpen in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Antwerpen beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de groepsactiviteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

City Golf & De Koninck als teambuilding

Samenwerken is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer de groep tijdens een actieve teambuilding in Antwerpen de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor geknipte formules rond samenwerking. 

We verdelen de groep steeds in verschillende kleinere teams met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op. Dat stimuleert de groepen om onderling samen te werken. Enkel door samen te werken kan een team zich tot de winnaars kronen.

INTERACTIE

Aangezien het om een groepsgebeuren gaat, trachten we steeds alle subgroepen bij elkaar te houden. Het verbeteren van de groepsgeest staat centraal dus willen we iedereen evenveel kunnen betrekken.

Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met stadsgolf met veel plezier, zonder wachttijden en met een gezond vleugje competitie.

LEUKE OPDRACHTEN

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Niets leuker dan elkaar het vuur aan de schenen te kunnen leggen tijdens een swingende tour.

Zo spelen we holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag of om ter minste aantal slagen een doel halen. Het team met het minst aantal slagen is de winnaar! Hierdoor zijn onze tours erg gevarieerd en swingend.

Antwerpse sfeerbeelden

Proef van de magische sfeer van City Golf als teambuilding of groepsactiviteit in Antwerpen.

City Golf in brouwerij De Koninck als Bolleke
Teambuilding in Antwerpen met brouwerij De Koninck
Brouwerij De Koninck
Teambuilding in brouwerij De Koninck
Bezoek De Koninck
Groepsactiviteiten De Koninck

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

Tarief p.p. Groepen vanaf 10 personen   €36,00
Kleine groepen Forfait groepen kleiner dan 10 personen. €360,00
Inbegrepen Begeleiding tijdens volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes, verzekering in geval van schade, 2 biertjes of frisdrank en toegangsticket voor de tour door brouwerij De Koninck.

FAQ

We helpen u graag verder.


01 // Organiseren jullie regelmatig tours?

City Golf is ontstaan in 2007 en kende sindsdien een enorme groei. Jaarlijks vinden steeds meer mensen hun weg naar onze tours. We hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken en organiseren dagelijks tours voor bedrijven en particulieren. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende teambuildings. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit.


02 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding in Antwerpen?

City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Antwerpen en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Antwerpen.


03 // Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze teambuildings zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, groepsactiviteiten en teambuildings in Antwerpen aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


04 // We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?

Wij beschikken over voldoende locaties in Antwerpen om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen uw teambuilding daarop af.


05 // Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.


06 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen teambuildings waar men individueel kan aansluiten.


07 // Moeten de deelnemers tijdens de teambuilding (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van een vlotte teambuilding.


08 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


09 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) Deze tour eindigt in de brouwerij van De Koninck, waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


10 // Is City Golf leuk als we met minder dan 10 personen zijn?

City Golf tours bevatten tevens een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen om de beoogde kwaliteit te kunnen ervaren.


11 // Hoe lang op voorhand dienen wij te boeken?

Door de groeiende populariteit van onze tours is het credo kort en krachtig: boek zo lang mogelijk op voorhand. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig een wachtlijst moeten aanleggen omdat beschikbare data snel volzet waren.


12 // Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour werd slecht weer voorspeld. Wij hebben daarvoor oplossingen! De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden van het eventuele slechte weer. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


Contacteer ons

Ontvang informatie over uw groepsactiviteit of teambuilding aan brouwerij De Koninck.

Specifieke vraag tijdens uw zoektocht naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Antwerpen?

We helpen u graag verder.
City Golf atypisch Antwerpen

 

City Golf in Antwerpen is een project waarbij de samenwerking met Visit Antwerpen en stad Antwerpen centraal staat. Voor deze tour werken we samen met stadsbrouwerij De Koninck.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Antwerpen.


Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.