Loading...

Teambuilding haven

Kom swingend genieten en teambuilden in Doel met City Golf

Teambuilding in Doel

Stadsgolf in de haven

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden in Doel. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de hotspots in Doel terwijl u stadsgolf speelt en geniet van het adembenemende zicht op de haven. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of uitstap met vrienden, familie of vereniging.

City Golf is steeds onder persoonlijke en enthousiaste begeleiding. We sturen u dus niet alleen op pad met een GPS, plannetje of smartphone. Tijdens deze stadssafari door Doel voorziet de begeleiding leuke weetjes over de site, de haven en bezienswaardigheden. Bovendien voorzien we op elke hole een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan. Reserveer uw City Golf tour en geniet van een swingende teambuilding in Doel!

Troeven

Samenwerken

Bij City Golf is een spelelement opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met collega's in een ontspannen sfeer.  

Genieten van de stad

Het is ook de bedoeling om Doel in al zijn pracht te tonen zodat u achteraf kan terugkeren als een absolute kenner.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!
Actie tijdens een teambuilding met city golf in Doel

Praktische info 

Laat u informeren over uw teambuilding in de haven.

Wanneer?

City Golf is beschikbaar van maandag t.e.m. zaterdag. Het hele jaar door bieden wij tours aan. 

Hoe laat?

We werken met vaste starturen waarop een tour kan starten:
10u en 14u

Ander tijdstip?

Als onze planning het toelaat kan uw teambuilding in Doel op een ander moment opstarten. 

Aantal personen?

City Golf in Doel kan georganiseerd worden vanaf min. 10 tot max. 50 personen. 
Teambuilding in Doel met stadsgolf

Welke tours?  

We bieden een tour aan van 6 holes (2u) en een tour van 9 holes (3u) doorheen Doel.

Talen?

Wij organiseren City Golf als teambuilding in Doel in het Nederlands en Engels.   

Golfervaring?

Hoe minder golfervaring men heeft, hoe leuker City Golf is! Iedereen kan deelnemen.

Startplaats

Onze CityGolf tours in Doel gaan van start aan de Kapel Onze-Lieve-Vrouw der Polders.

Waarom is City Golf ideaal voor uw teambuilding in de haven?

Kom swingen in Doel.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende activiteit waarbij vooral beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team en geniet. 

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties, leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van teambuilden en gaat verder waar anderen eindigen.

Competitief

Door de spannende uitdagingen die verwerkt zijn in het spel gaat iedereen de strijd aan maar op een toffe manier.

Opzet teambuilding in Doel 

Samenwerken is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer de groep tijdens een actieve teambuilding in Doel de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor geknipte formules rond samenwerking. 

We verdelen de groep steeds in verschillende kleinere teams met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op. Dat stimuleert de groepen om onderling samen te werken. Enkel door samen te werken kan een team zich tot de winnaars kronen.

INTERACTIE

Aangezien het om een groepsgebeuren gaat, trachten we steeds alle subgroepen bij elkaar te houden. Het verbeteren van de groepsgeest staat centraal dus willen we iedereen evenveel kunnen betrekken.

Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met stadsgolf met veel plezier, zonder wachttijden en met een gezond vleugje competitie.

LEUKE OPDRACHTEN

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Niets leuker dan elkaar het vuur aan de schenen te kunnen leggen tijdens een swingende tour.

Zo spelen we holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag of om ter minste aantal slagen een doel halen. Het team met het minst aantal slagen is de winnaar! Hierdoor zijn onze tours erg gevarieerd en swingend.

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €20 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen €200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen €300
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Meestgestelde vragen

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal de tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang de tour gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig tours?

Sinds augustus 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding of particulieren als groepsuitstap. Wij organiseren uitsluitend City Golf dus leggen ons toe op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?  

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Doel om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Bovendien spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken tevens over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Doel aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Doel en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Doel.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.

Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw groepsuitstap of teambuilding in Doel.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

logo van stad Beveren

City Golf in Beveren is een project waarbij de samenwerking met Toerisme Beveren en stad Beveren centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Beveren.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Beveren onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Toerisme Beveren.

Op zoek naar een originele teambuilding in Doel en de haven?

Zoek niet verder en contacteer ons voor meer info of vraag een gratis offerte voor stadsgolf aan.

Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf (stadsgolf) bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.