Loading...

Teambuilding Fort Liefkenshoek

Swing doorheen het verleden van Fort Liefkenshoek met City Golf

Teambuilding op Fort Liefkenshoek

Swingen aan het fort

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen op en rond Fort Liefkenshoek en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de hotspots op en rond Fort Liefkenshoek terwijl u stadsgolf speelt. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vrienden, familie of vereniging. Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in de haven.

City Golf is onder persoonlijke begeleiding. We sturen u niet op pad met een GPS of plannetje. Tijdens deze safari langs Fort Liefkenshoek voorziet de begeleiding leuke weetjes over de site en bezienswaardigheden. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Beleef een City Golf tour en geniet van een swingende groepsactiviteit of teambuilding op Fort Liefkenshoek!


Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start aan de inkom van het fort. (Ketenislaan 4 - 9130 Kallo) Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal eindigen op of in de buurt van de startplaats, nl. de ingang van Fort Liefkenshoek.

DATUM

City Golf op Liefkenshoek is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van woensdag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten.

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u en 14u. Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, denken we met veel plezier mee!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 75 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 220 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Fort Liefkenshoej graag met u delen en het fijn vinden om deze aan u te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Waarom City Golf als groepsactiviteit of teambuilding op Fort Liefkenshoek?

Kom stadsgolfen op en rond Fort Liefkenshoek.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende opdrachten gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Fort Liefkenshoek

Het is ook de bedoeling om het fort in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Fort Liefkenshoek leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must voor stadsgolf!

Sfeerbeelden

Proef de sfeer van City Golf als groepsactiviteit of teambuilding op Fort Liefkenshoek.

Teambuilding op Fort Liefkenshoek
Teambuilding haven met groepsactiviteit City Golf op Fort Liefkenshoek
stadsgolf op Fort Liefkenshoek als groepsactiviteit
Teambuilding op en rond het Fort Liefkenshoek
teambuilding in de haven van Antwerpen
stadsgolf teambuilding op Fort Liefkenshoek

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 22 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen € 220
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen € 300
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


01 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding op Fort Liefkenshoek?

City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Fort Liefkenshoek en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Fort Liefkenshoek.


02 // Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze teambuildings zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, groepsactiviteiten en teambuildings op Fort Liefkenshoek aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


03 // Moet ik golfervaring hebben voor deze groepsactiviteit?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.


04 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen teambuildings waar men individueel kan aansluiten.


05 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


06 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


07 // Is City Golf leuk als we met minder dan 10 personen zijn?

City Golf tours bevatten tevens een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen om de beoogde kwaliteit te kunnen ervaren.


08 // Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour werd slecht weer voorspeld. Wij hebben daarvoor oplossingen! De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden van het eventuele slechte weer. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


Contacteer ons

Vraag uw teambuilding of groepsactiviteit in Fort Liefkenshoek aan via onderstaand formulier.

Op zoek naar een originele teambuilding op Fort Liefkenshoek in het hart van de haven en een specifieke vraag?

Stuur ons een mailtje en we helpen u graag verder.
logo van stad Beveren

City Golf op Fort Liefkenshoek is een project waarbij de samenwerking met Toerisme Beveren en stad Beveren centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings op en rond Fort Liefkenshoek.


Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf (stadsgolf) bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.