Loading...

Teambuilding in Berlare

Beleef een swingende tour met City Golf langs het Donkmeer

Teambuilding in Berlare Donkmeer

Swingen langs het Donkmeer

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden rond het Berlaarse Donkmeer. De absolute climax bereiken we in de recent vernieuwde Eendenkooi. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de leukste plekken rond het Donkmeer terwijl u stadsgolf speelt. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of uitstap met vrienden, familie of vereniging.

City Golf is steeds onder persoonlijke en enthousiaste begeleiding. We sturen u dus niet alleen op pad met een GPS, plannetje of smartphone. Tijdens deze stadssafari langs het Donkmeer voorziet de begeleiding leuke weetjes over de stad en bezienswaardigheden. Bovendien voorzien we op elke hole een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan. Reserveer uw City Golf tour en geniet van een swingende groepsactiviteit of teambuilding in Berlare!

Info 

Laat u informeren over uw teambuilding met stadsgolf.

Wanneer?

City Golf is beschikbaar van maandag t.e.m. zaterdag. Het hele jaar door bieden wij tours aan. 

Hoe laat?

We werken met vaste starturen waarop een tour kan starten:
10u en 14u 

Ander tijdstip?

Als onze planning het toelaat kan uw teambuilding in Berlare op een ander moment opstarten. 

Aantal personen?

City Golf tours in Berlare kunnen georganiseerd worden vanaf 10 tot 75 personen per sessie. 
teambuilding groepsactiviteit in Berlare Donkmeer

Welke tours?  

We bieden tours aan van 6 holes (2u) en 9 holes (3u) langsheen het Donkmeer van Berlare.

Talen?

Wij organiseren City Golf als teambuilding in Berlare in het Nederlands en Engels.   

Golfervaring?

Hoe minder golfervaring men heeft, hoe leuker City Golf is! Iedereen kan deelnemen aan deze tour.

Startplaats

City Golf tours gaan van start aan het infopunt van Toerisme Berlare en zijn +/- 3 km in afstand.

Waarom City Golf als teambuilding in Berlare?

Kom stadsgolfen in Berlare.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende groepsactiviteit waarbij vooral beleven centraal staat. Geniet al golfend.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties, leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Origineel

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve groepsactiviteiten.

Competitief

Door de spannende uitdagingen die verwerkt zijn in het spel gaat iedereen de strijd aan maar op een toffe manier.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Berlare

Het is ook de bedoeling om Berlare in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Berlare beter leert kennen.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de groepsactiviteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Opzet teambuilding in Berlare

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer de groep tijdens een actieve teambuilding in Berlare de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor geknipte formules,  gericht op samenwerking. 

We verdelen de groep steeds in verschillende kleinere teams met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op. Dat stimuleert de groepen om onderling samen te werken. Enkel door samen te werken kan een team zich tot de winnaars kronen.

INTERACTIE

Aangezien het om een groepsgebeuren gaat, trachten we steeds alle subgroepen bij elkaar te houden. Het verbeteren van de groepsgeest staat centraal dus willen we iedereen evenveel kunnen betrekken.

Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met stadsgolf met veel plezier, zonder wachttijden en met een gezond vleugje competitie.

COMPETITIE

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Niets leuker dan elkaar het vuur aan de schenen te kunnen leggen tijdens een swingende tour.

Zo spelen we holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag of om ter minste aantal slagen een doel halen. Het team met het minst aantal slagen is de winnaar! Hierdoor zijn onze tours erg gevarieerd en swingend.

Sfeerbeelden uit Berlare

Proef de sfeer van City Golf als groepsactiviteit of teambuilding in Berlare.

Teambuilding in Berlare aan het Donkmeer
Teambuilding in Berlare aan Donk
Groepsactiviteit City Golf in Berlare

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 20 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen € 30 p.p.
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag 
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen € 200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen  € 300
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een tour alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig tours?

Sinds 2008 organiseren wij dagelijks tours voor bedrijven als teambuilding of voor particulieren als groepsuitstap. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende groepsactiviteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Ook dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Berlare om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere groepsactiviteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours en teambuildings zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Berlare aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een tour?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Berlare en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Berlare en het Donkmeer.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.

Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw groepsactiviteit of teambuilding in Berlare.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

Logo van stad Berlare

City Golf in Berlare is een project in samenwerking met Toerisme Berlare.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Berlare.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Berlare onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Toerisme Berlare.

Op zoek naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Berlare?

Vraag een gratis offerte voor een partijtje stadsgolf als teambuilding aan.