Loading...

Teambuilding Dendermonde

Beleef een swingende City Golf tour doorheen Dendermonde

Teambuilding in Dendermonde

Stadsgolf

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de binnenstad van Dendermonde en wandelen langsheen de voornaamste bezienswaardigheden in Dendermonde. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! We spelen niet naar holes in de grond maar mikken naar standbeelden, fonteinen, zitbanken en vlaggetjes. Ontdek de hotspots in Dendermonde terwijl u stadsgolf speelt. City Golf is ideaal als teambuilding met collega's of als groepsactiviteit met vrienden, familie of vereniging. Doorheen de jaren ontpopte City Golf (stadsgolf) zich tot één van de populairste groepsactiviteiten als teambuilding in Dendermonde.

City Golf is onder persoonlijke begeleiding. We sturen u niet op pad met een GPS of plannetje. Tijdens deze stadssafari door Dendermonde voorziet de begeleiding leuke weetjes over stad en bezienswaardigheden. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar. Beleef een City Golf tour en geniet van een swingende groepsactiviteit of teambuilding in Dendermonde!

Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

City Golf gaat van start aan het kantoor van Toerisme Dendermonde. (Grote Markt) Onze tours vormen steeds een lus van +/- 3 km waardoor de groep eindigt aan de startplaats. Eindigen op andere locatie mogelijk.

DATUM

City Golf in Dendermonde is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten.

STARTUREN

City Golf tours kunnen opgestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Starten op een ander tijdstip dan de vaste uren? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 75 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen de kostprijs van 200 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren helaas geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Dendermonde graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Tours met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Teambuilding

Laagdrempelig en origineel

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor absolute topkwaliteit zonder het straatbeeld te hinderen.  

Ontdekkingsreis met stadsspel 

City Golf combineert leuke elementen. Naast Dendermonde ontdekken op een originele manier, voorzien we ook een stadsspel waarbij u de collega's het vuur aan de schenen kunt leggen.

Onder persoonlijke begeleiding

Onze teambuildings in Dendermonde vinden plaats onder begeleiding. Wij sturen u dus niet op pad met GPS of smartphone maar zorgen voor een persoonlijke aanpak tijdens de hele tour.
Dendermonde teambuilding

Troeven van City Golf als groepsactiviteit of teambuilding in Dendermonde?

Kom stadsgolfen in Dendermonde.

Ontspannend

City Golf is een ontspannende activiteit waarbij vooral beleven centraal staat. Laat u leiden door ons team en geniet.

Verbindend

Door de verschillende leuke opdrachten op de locaties, leert de groep samenwerken om het doel te bereiken.

Uniek

Stadsgolfen is een unieke manier van een teambuilding beleven in groep en wijkt af van alternatieve activiteiten.

Competitief

Door spannende uitdagingen gaat iedereen de strijd aan op een leuke manier en hebben we een winnaar.

Stadsspel

Bij City Golf is een stadsspel opgenomen. Iedereen speelt individueel voor de overwinning van het team.

Geniet van Dendermonde

Het is ook de bedoeling om de stad in al zijn pracht te tonen zodat de groep al spelend Dendermonde ontdekt.

Luchtige sfeer

Onderweg is er voldoende ruimte om bij te babbelen met vrienden en collega's in een ontspannen sfeer.

Geen voorkennis

City Golf is laagdrempelig waardoor iedereen van de activiteit kan genieten. Sportief zijn is geen must!

Sfeerbeelden uit Dendermonde

Proef de sfeer van City Golf als teambuilding of groepsactiviteit in Dendermonde.

Teambuilding in Dendermonde stadspark
groepsfoto tijdens een teambuilding met stadsgolf in Dendermonde Begijnhof
Teambuilding in Dendermonde met City Golf Begijnhof
Groepsactiviteit city golf dendermonde
teambuilding in Dendermonde
groepsfoto teambuilding in dendermonde begijnhof

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €20 p.p.
9 holes (3u) Groepen vanaf 10 tot 12 personen €30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen €200
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait groepen kleiner dan 10 personen €300
Groepstarieven Vanaf 12 personen Op aanvraag
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

Veelgestelde vragen

Wij lezen als een open boek.

1 // Organiseren jullie regelmatig tours?
City Golf is ontstaan in 2008 en kende sindsdien een enorme groei. Jaarlijks vinden steeds meer mensen hun weg naar onze tours. We hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken en organiseren dagelijks tours voor bedrijven en particulieren. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende activiteiten. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit.
2 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding?
City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Dendermonde en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Dendermonde.
3 // Is City Golf gevaarlijk?
Nee! Onze tours en teambuildings zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings, uitstapjes en groepsactiviteiten in Dendermonde aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.
4 // We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?
Wij beschikken over voldoende locaties in Dendermonde om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen onze tour daarop af.
5 // Moet ik golfervaring hebben?
Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.
6 // Wat in geval van slecht weer?
Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw tour is het slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route door Dendermonde aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang gratis verplaatst worden naar een latere datum.
7 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?
Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen tours waar men individueel kan aansluiten.
8 // Moeten de deelnemers tijdens de tour (te) lang wachten?
De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding of groepsactiviteit.
9 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?
Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.
10 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?
Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.
11 // Is City Golf leuk als we met minder dan 10 personen zijn?
City Golf tours bevatten tevens een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen.
12 // Hoe lang op voorhand dienen wij te boeken?
Door de groeiende populariteit van onze tours is het credo kort en krachtig: boek zo lang mogelijk op voorhand. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig een wachtlijst moeten aanleggen omdat beschikbare data snel volzet waren.

Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw teambuilding in Dendermonde.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier

Logo van stad Dendermonde

City Golf in Dendermonde is een project waarbij de samenwerking met Toerisme Dendermonde centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Dendermonde.

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Dendermonde onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Toerisme Dendermonde.

Op zoek naar een originele groepsactiviteit of teambuilding in Dendermonde?

Vraag een gratis offerte voor een partijtje stadsgolf als teambuilding aan.