Loading...

Teambuilding Gent en Dok Noord

Geniet van een swingende teambuilding in Gent

"City Golf is dé activiteit voor een onvergetelijke teambuilding in Gent!"
Dit horen we klanten vaak zeggen. City Golf gaat immers verder waar veel andere activiteiten stoppen. Onze tours zijn een combinatie van stadsverkenning in Gent of aan Dok Noord en zijn voorzien van een streepje competitie. Hierdoor is City Golf voor iedereen toegankelijk. Doorheen de jaren hebben wij City Golf afgestemd op nood aan een originele en leuke teambuilding in Gent.
Er zijn raakvlakken met cultuur, street art en stadsontwikkeling in onze tours opgenomen. Tevens werden er leuke opdrachten ontwikkeld om tijdens de teambuilding collega's het vuur aan de schenen te leggen. Alles verloopt in een gemoedelijke sfeer zodat er ruimte is om bij te babbelen. Hierdoor ontpopte City Golf zich tot dé teambuilding bij uitstek in Gent of Dok Noord.
Teambuilding Gent

Swingende tours

Tijdens uw teambuilding in Gent zal de groep zich allesbehalve vervelen. Onderweg komt er altijd wel iets op het pad waar de groep door gefascineerd zal worden.

Leuk concept
Maak een swingend team
City Golf in Gent centrum Patershol

Stadsverkenning

Naast teambuilden in Gent tijdens een potje stadsgolf zal de groep ook de mooiste plaatsen in Gent of Dok Noord ontdekken en genieten van het gezellige karakter van de stad.

Beleef Gent
Actief genieten in de stad  
Groepsactiviteit Gent

Ontspannende groepsactiviteit

Door de combinatie van stadsverkenning en het leuke stadsspel dat in de teambuildings zit, moeten deelnemers onderling samenwerken wat de groep sterkt.

Geniet in groep
Maak mooie herinneringenTeambuilding in Gent centrum

Teambuilden in Gent

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste Gentse bezienswaardigheden. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! Maak kennis met authentieke Gentse wijken, gezellige buurten en statige gebouwen.  Ontdek de hotspots terwijl u stadsgolf speelt. Ideaal als teambuilding of groepsuitstap. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding weetjes en aanstekelijke verhalen over de stad en krijgt u tips mee waar o.a. de leukste restaurantjes en winkels zijn. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar.

City Golf Tours beschikt over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Gent aan te bieden.

Gent staat  bekend voor het Gravensteen, de Neuzekes, Jacob Van Artevelde en idyllische weggetjes tussen de Lieve en de Leie, geflankeerd door talloze panoramische uitzichten. In Gent ontwikkelden we 2 uitdagende tours die in verschillende wijken gelegen zijn. Er is een tour om de voornaamste bezienswaardigheden in de binnenstad (Centrum Tour) te ontdekken en een tour aan de Oude Dokken en Dok Noord. (Dok Tour)


Troeven

Laagdrempelige teambuilding

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor een tour van absolute topkwaliteit zonder overlast.  

In de buitenlucht

City Golf zal steeds in de buitenlucht doorgaan waardoor u onderweg een frisse neus kunt halen. Bij slecht weer passen wij onze routes aan zodat eventuele hinder minimaal is.  

Makkelijk te combineren 

Onze tours vinden plaats in het stadscentrum wat een brede waaier aan mogelijkheden geeft om te combineren met vb. een vergadering of restaurant. Alles ligt immers vlakbij in de buurt.     
Teambuilding Dok Noord Gent

Praktische info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal starten en eindigen op dezelfde locatie. Informeer naar de mogelijkheden als toch u op een andere plaats wil eindigen zodat we uw teambuilding vlot laten verlopen.

DATUM

City Golf in Gent is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

Een City Golf tour kan gestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u, 14u en 17.30u. Teambuilding starten op een ander tijdstip dan bovenstaande? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Tours zijn mogelijk vanaf 10 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 10 personen kunnen deelnemen tegen een forfait van 220 euro (6 holes) of 300 euro (9 holes). Wij organiseren geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Gent graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Teambuildings met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Weersomstandigheden

Optimaal genieten.

SLECHT WEER

U heeft een City Golf tour in Gent geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat er regenweer werd voorspeld. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de teambuilding. We hebben verschillende oplossingen!

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de teambuilding te laten doorgaan,  zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. We passen de route aan zodat de groep op beschutte plaatsen komt en niet lang in de regen staat.

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum. 

City Golf is geen minigolf 

Kwaliteit is prioriteit.

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop van de teambuilding te verzekeren, verdelen wij een groep in subgroepen, voorzien van begeleiding. De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende spelformules zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit of teambuilding. 

Tours

Kies de leukste voor uw groep.

City Golf in het stadscentrum van Gent Schapestal
Populair

1. Centrum Tour


6 holes (2u) - € 22 p.p.
Afstand tour: 3,2 km

Vertrek in de schaduw van het Gravensteen voor een ontspannende stadssafari doorheen de Gentse binnenstad. Ga mee op ontdekkingsreis langsheen de bekendste bezienswaardigheden in de stad.

Speel stadsgolf aan o.a. Patershol, Korenlei, Vrijdagmarkt, Baudelopark, Portus Ganda, Reep en Bisdomplein.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Visit Gent
Sint-Veerleplein 5
9000 Gent

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich in de historische binnenstad.

Tip

Deze tour is ideaal als introductie tot de bekendste highlights.
City Golf aan Dok Noord in Gent
Tijdelijk niet beschikbaar

2. Dok Tour

6 holes (2u) - € 22 p.p.
Afstand tour: 3,3 km

De site rond de Oude Dokken ligt vlakbij het stadscentrum en is in volle transformatie. Oude kranen verklappen vroegere activiteiten in de haven en bieden een uniek decor voor een teambuilding met City Golf. Eindigen doet de groep aan Dok Brewing Company voor een Gents streekbiertje. 

Speel stadsgolf rond het Houtdok, Handelsdok, Dok Noord, Muide en historische kaaien.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Dok Brewing Company
Dok-Noord 7
9000 Gent

Stadsdeel

Deze tour zal plaatsvinden aan de Oude Dokken en Dok Noord.

Tip

Deze tour is uitermate geschikt voor als u Gent al goed kent of een opkomend stadsdeel wil beleven.

Opzet teambuilding in Gent

Samenwerken is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer de groep tijdens een actieve teambuilding in Gent de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor geknipte formules rond samenwerking. 

We verdelen de groep steeds in verschillende kleinere teams met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op. Dat stimuleert de groepen om onderling samen te werken. Enkel door samen te werken kan een team zich tot de winnaars kronen.

INTERACTIE

Aangezien het om een groepsgebeuren gaat, trachten we steeds alle subgroepen bij elkaar te houden. Het verbeteren van de groepsgeest staat centraal dus willen we iedereen evenveel kunnen betrekken.

Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met stadsgolf met veel plezier, zonder wachttijden en met een gezond vleugje competitie.

LEUKE OPDRACHTEN

Tijdens onze City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Niets leuker dan elkaar het vuur aan de schenen te kunnen leggen tijdens een swingende tour.

Zo spelen we holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag of om ter minste aantal slagen een doel halen. Het team met het minst aantal slagen is de winnaar! Hierdoor zijn onze tours erg gevarieerd en swingend.

Gentse sfeerbeelden

Proef van de magische sfeer van City Golf als teambuilding in Gent.

teambuilding met City Golf in Gent centrum
Teambuilding in Gent aan Dok Noord
teambuilding in Gent aan Portus Ganda
Team Dok Noord Gent
City Golf in Gent aan de Reep
teambuilding in Gent aan Sint-Michielsbrug

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Teambuilding vanaf 10 tot 12 personen € 22 p.p.
9 holes (3u) Teambuilding vanaf 10 tot 12 personen € 30 p.p.
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait teambuilding kleiner dan 10 personen € 220
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait teambuilding kleiner dan 10 personen  € 300
Groepstarieven Teambuilding vanaf 12 personen Op aanvraag 
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige tour, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

FAQ

We helpen u graag verder.


01 // Organiseren jullie regelmatig tours?

City Golf is ontstaan in 2007 en kende sindsdien een enorme groei. Jaarlijks vinden steeds meer mensen hun weg naar onze tours. We hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken en organiseren dagelijks tours voor bedrijven en particulieren. Wij organiseren uitsluitend City Golf en hebben geen brede waaier aan allerlei verschillende teambuildings. Dit laat ons toe om te focussen op absolute kwaliteit.


02 // Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding in Gent?

City Golf tours zijn onder persoonlijke begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Gent en de voornaamste bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Gent.


03 // Is City Golf als teambuilding gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat er geen schade aan omgeving of omstaanders veroorzaakt kan worden. Tevens spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve teambuildings in Gent aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


04 // We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?

Wij beschikken over voldoende locaties in Gent om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde ervaring heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen uw teambuilding daarop af.


05 // Moet ik golfervaring hebben om te kunnen genieten van deze teambuilding?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we in functie daarvan het parcours aanpassen.


06 // Is een tour privé of zijn er ook andere (onbekende) mensen bij?

Onze teambuildings worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal een City Golf tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen. Wij organiseren helaas geen teambuildings waar men individueel kan aansluiten.


07 // Moeten de deelnemers tijdens de teambuilding (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van een vlotte teambuilding.


08 // Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte. Rolstoelen dienen zelf voorzien te worden.


09 // Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de tours te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de tour eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.


10 // Is City Golf leuk als we met minder dan 10 personen zijn?

City Golf tours bevatten tevens een stadsspel dat gebaseerd is op een groep van 10 personen. Bij te kleine groepen komt het concept mogelijks niet voldoende tot zijn recht. Hierdoor raden we aan om met minstens 10 personen deel te nemen om de beoogde kwaliteit te kunnen ervaren.


11 // Hoe lang op voorhand dienen wij te boeken?

Door de groeiende populariteit van onze tours is het credo kort en krachtig: boek zo lang mogelijk op voorhand. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig een wachtlijst moeten aanleggen omdat beschikbare data snel volzet waren.


Contacteer ons

Ontvang informatie over uw groepsuitstap of teambuilding in Gent of Dok Noord.

Op zoek naar een originele teambuilding in Gent of aan Dok Noord?

Vraag een gratis offerte voor een partijtje stadsgolf als teambuilding in Gent aan.
Logo van Visit Gent

City Golf in Gent is een project waarbij de samenwerking met Visit Gent en stad Gent centraal staat.

Doorheen de jaren ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van groepsactiviteiten en teambuildings in Gent en Dok Noord.