Loading...

Teambuilding Gent

Geniet van een swingende teambuilding in Gent met City Golf

"City Golf is de perfecte teambuilding in Gent!"
Dit horen we klanten vaak zeggen. City Golf gaat immers verder waar veel andere activiteiten stoppen. Onze tours zijn een combinatie van stadsverkenning in Gent en aan Dok Noord, zijn voorzien van een streepje competitie en zijn voor iedereen toegankelijk. Doorheen de jaren hebben wij City Golf afgestemd op de stijgende vraag naar teambuildings. Zo zijn er raakvlakken met cultuur, street art, stadsontwikkeling, e.d. in de tours opgenomen. Er werden leuke opdrachten ontwikkeld om tijdens de teambuilding collega's het vuur aan de schenen te leggen. Bovendien verloopt alles in een gemoedelijke sfeer zodat er voldoende tijd is om elkaar beter te leren kennen. Hierdoor ontpopte City Golf zich als dé teambuilding bij uitstek in Gent.
City Golf aan het Bisdom van Gent

Geniet van Gent

Gent is bekend voor het Gravensteen, de Neuzekes, Jacob Van Artevelde en mooie weggetjes tussen de Lieve en de Leie met talloze panoramische uitzichten. In Gent ontwikkelden we 2 uitdagende tours die in verschillende wijken gelegen zijn. Er is een tour om de voornaamste bezienswaardigheden in de binnenstad (Centrum Tour) te ontdekken en een tour aan de Oude Dokken. (Dok Tour)

City Golf is een toeristische rondleiding waarbij we golf spelen in de stad en wandelen langsheen de voornaamste Gentse bezienswaardigheden. Geen golfervaring vereist, iedereen kan deelnemen! Maak kennis met authentieke Gentse wijken, gezellige buurten en statige gebouwen.  Ontdek de hotspots terwijl u stadsgolf speelt. Ideaal als teambuilding of groepsuitstap. Tijdens deze stadssafari voorziet de begeleiding weetjes en aanstekelijke verhalen over de stad en krijgt u tips mee waar o.a. de leukste restaurantjes en winkels zijn. Op elke hole voorzien we een andere uitdaging om onderling de strijd aan te gaan en is er op het einde van het stadsspel een winnaar.

City Golf Tours beschikt over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Gent aan te bieden.

Troeven

Laagdrempelige teambuilding

Iedereen kan van City Golf genieten. Er is geen sportieve voorkennis of fitheid vereist waardoor u niemand uitsluit. De spelformules zijn dermate opgebouwd dat iedereen kans maakt om te winnen.   

Flexibele groepsactiviteit

Het grote voordeel van City Golf is dat wij flexibel zijn in tijd en ruimte. Hierdoor kunnen we drukke plaatsen vermijden en zorgen voor een tour van absolute topkwaliteit zonder overlast.  

In de buitenlucht

City Golf zal steeds in de buitenlucht doorgaan waardoor u onderweg een frisse neus kunt halen. Bij slecht weer passen wij onze routes aan zodat eventuele hinder minimaal is.  

Makkelijk te combineren 

Onze teambuildings vinden plaats in het stadscentrum wat een brede waaier aan mogelijkheden geeft om te combineren met vb. een vergadering of restaurant. Alles ligt immers vlakbij in de buurt.     
City Golf op de Gentse Vrijdagmarkt aan Jacob Van Artevelde

Praktisch info

Goed geïnformeerd.

STARTPLAATS

Onze tours vormen steeds een lus dus de groep zal starten en eindigen op dezelfde locatie. Informeer naar de mogelijkheden als toch u op een andere plaats wil eindigen zodat we uw teambuilding vlot laten verlopen.

DATUM

City Golf in Gent is op aanvraag dus vooraf reserveren is vereist. Beleef City Golf van maandag t.e.m. zaterdag van 's morgens tot 's avonds op een vastgesteld startuur. Op zondag zijn we gesloten. 

STARTUREN

Een City Golf tour kan gestart worden op een vast startuur. Kies uit: 10u 14u 17.30u 20u. Starten op een ander tijdstip dan bovenstaande? Als onze planning het toelaat, met veel plezier!

DUURTIJD

City Golf tours worden standaard in 6 holes (2u) aangeboden maar een uitbreiding naar 9 holes (3u) is mogelijk. We helpen u graag om de juiste keuze te maken als u stadsgolf als teambuilding wil beleven.

DEELNEMERS

Teambuildings zijn mogelijk vanaf 9 tot 100 personen. Groepen kleiner dan 9 personen kunnen deelnemen tegen een forfait van 180 euro (6 holes) of 225 euro (9 holes). Wij organiseren geen tours voor individuelen.

TALEN

Al onze begeleiders zijn mensen die hun passie voor Gent graag met u delen en het fijn vinden om de stad te tonen. Teambuildings met stadsgolf kunnen in het Nederlands en Engels voorzien worden.

Weersomstandigheden

Optimaal genieten.

SLECHT WEER

U heeft een City Golf tour in Gent geboekt en behoort tot de ongelukkigen dat u onderweg regen heeft. Dit hoeft niet nefast te zijn voor het verloop van de teambuilding. We hebben verschillende oplossingen!

WE GAAN ERVOOR! 

Als u ervoor opteert om de tour te laten doorgaan dan zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt genieten. We passen onderweg de route aan zodat de groep op meer beschutte plaatsen komt en voorzien regenjasjes. 

GRATIS VERPLAATSEN

Als u de tour of teambuilding liever op een ander moment wil laten plaatsvinden heeft u de mogelijkheid om uw City Golf tour tot 24u voor aanvang, zonder kosten, te verplaatsen naar een latere datum. 

City Golf is geen minigolf 

Kwaliteit is prioriteit.

GEEN WACHTTIJDEN

Om een vlot verloop te verzekeren, verdelen wij een groep in enkele subgroepen, voorzien van begeleiding.  De groepen worden dermate samengesteld zodat er geen wachttijden tijdens het spel optreden.

VOLDOENDE RUIMTE

Doordat City Golf zich afspeelt op het openbaar domein (vb. een park) laten we meerdere personen tegelijkertijd spelen. Hierdoor komt iedereen evenveel aan bod en hoeft men niet op elkaar te wachten.

GROEPSGEBEUREN

De meerwaarde van City Golf is om ervoor te zorgen dat men in groep kan genieten. Door de verschillende spelformules zal men individueel bijdragen aan een geslaagde groepsactiviteit of teambuilding. 

Beschikbare tours

Kies de leukste voor uw groep.

City Golf op Gentse Korenlei
Populair

Centrum Tour


6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,2 km

Vertrek in de schaduw van het Gravensteen voor een ontspannende stadssafari doorheen de Gentse binnenstad. Ga mee op ontdekkingsreis langsheen de bekendste bezienswaardigheden in de stad.

Speel stadsgolf aan o.a. Vrijdagsmarkt, Baudelopark, Portus Ganda, Reep en Geeraard de Duivelsteen.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Visit Gent
Sint-Veerleplein 5
9000 Gent

Stadsdeel

Deze City Golf tour speelt af zich in de historische binnenstad.

Tip

Deze tour is ideaal als introductie tot de bekendste highlights.
City Golf aan Dok Noord in Gent
Populair

Dok Tour

6 holes (2u) - €20 p.p.
Afstand tour: 3,3 km

De site rond de Oude Dokken ligt vlakbij het stadscentrum en is in volle transformatie. Oude kranen verklappen vroegere activiteiten in de haven en bieden een uniek decor voor een teambuilding met City Golf. Eindigen doet de groep aan Dok Brewing Company voor een Gents streekbiertje. 

Speel stadsgolf rond het Houtdok, Handelsdok, Dok-Noord, Muide en historische kaaien.

Standaard aangeboden in 6 holes (2u) maar mogelijkheid tot uitbreiden naar 9 holes (3u).


Start- en eindplaats

Dok Brewing Company
Dok-Noord 7
9000 Gent

Stadsdeel

Deze tour zal plaatsvinden aan de Oude Dokken.

Tip

Deze tour is uitermate geschikt voor als u Gent al goed kent of een opkomend stadsdeel wil beleven.

Teambuilding

Teambuilden is belangrijker dan ooit.

GROEPSGEEST

Wanneer u tijdens uw teambuilding in Gent de groepsgeest wil stimuleren dan hebben wij daarvoor de geknipte formules. We verdelen de groep (groot of klein) in verschillende kleinere teams, met elk een eigen kapitein. Alle subgroepen nemen het tegen elkaar op en dat zorgt ervoor iedereen binnen de groep moet samenwerken om als winnend team te eindigen.

INTERACTIE

We trachten steeds alle subgroepen bij elkaar te houden, want het gaat tenslotte om een groepsgebeuren en staat het verbeteren van de groepsgeest centraal. Door deze spelformule is interactie mogelijk tussen alle deelnemers. Op deze manier verloopt uw teambuilding of groepsuitstap met veel plezier, zonder wachttijden en met een vleugje competitie tijdens het stadsgolfen.

LEUKE OPDRACHTEN

Tijdens City Golf tours voorzien we verschillende opdrachten om een echte teambuilding naar boven te laten komen. Zo spelen we soms holes om ter snelste tegen elkaar, in één slag een doel halen of om ter minste aantal slagen. Het minste aantal slagen gehaald? Dan is de winnaar bekend! Hierdoor zijn onze tours niet saai, ééntonig maar net bruisend en gevarieerd.

Gentse sfeerbeelden

Proef de magische sfeer.

teambuilding met City Golf Gent Dok Noord
stadsgolf in Gent aan Klokke Roeland
Groepsfoto teambuilding stadsgolf gent
Actiebeeld City Golf Gent stadsgolf
City Golf in Gent aan de Reep
teambuilding in Gent aan Klokke Roeland

Tarieven

Bij ons geen verdoken kosten.

6 holes (2u) Teambuilding tot 12 personen € 20 p.p.
9 holes (3u) Teambuilding tot 12 personen € 25 p.p.
Groepstarieven Teambuilding vanaf 12 personen Op aanvraag 
Kleine groepen
(6 holes)
Forfait teambuilding kleiner dan 9 personen € 180
Kleine groepen
(9 holes)
Forfait teambuilding kleiner dan 9 personen  € 225
Inbegrepen Begeleiding tijdens de volledige teambuilding, alle golfmateriaal (voor links- en rechtshandigen), leuke weetjes en verzekering in geval van schade.

FAQ

We helpen u graag verder.


1. Moeten de deelnemers tijdens de teambuilding (te) lang wachten?

De meerwaarde van City Golf is het groepsgebeuren dus het stadsspel verloopt in groep en niet 1 per 1, zoals bij minigolf. De verschillende opdrachten zijn dermate opgebouwd dat iedereen steeds in beweging is en bij het stadsspel betrokken zal worden. We maken ook gebruik van de openbare ruimte en benutten de locaties maximaal. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kan iedereen genieten van de teambuilding.


2. Is een teambuilding alleen met onze groep of zijn er ook andere mensen bij?

Onze tours worden enkel op aanvraag en privé met uw bedrijf of groep georganiseerd. Hierdoor zal de tour uitsluitend met uw eigen collega's, vrienden of familie verlopen.


3. Wat in geval van slecht weer?

Stel, u behoort tot de ongelukkigen en op de dag van uw teambuilding voorspelde men slecht weer. De begeleiding zal automatisch de route aanpassen zodat uw groep zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Bovendien voorzien we regenjasjes als er slecht weer werd aangekondigd. Wil u het weer niet trotseren? Dan kan een City Golf tour tot 24u voor aanvang de teambuilding gratis verplaatst worden naar een latere datum.


4. Moet ik golfervaring hebben?

Nee! Hoe minder golfervaring u heeft, hoe leuker City Golf is. Als uw groep bestaat uit ervaren golfers, gelieve dit dan op voorhand door te geven. Op die manier kunnen we het parcours aanpassen zodat de uitdaging voor iedereen even groot zal zijn.


5. Organiseren jullie regelmatig teambuildings?

Sinds augustus 2008 organiseren wij dagelijks teambuildings voor bedrijven of groepsactiviteiten voor particulieren. Wij organiseren uitsluitend City Golf dus leggen ons toe op absolute kwaliteit. Wij organiseren tours professioneel en niet als hobby. Dat maakt een wereld van verschil qua aanpak.


6. We hebben reeds een stadswandeling geboekt. Overlapt dit met City Golf?  

Nee! Wij beschikken over voldoende locaties in Gent om een City Golf tour te maken zodat deze niet overlapt met een andere activiteit en de groep een gevarieerde teambuilding of groepsactiviteit heeft. Geef ons op voorhand door welke plaatsen u gaat bezoeken en wij stemmen de teambuilding daarop af.


7. Is City Golf gevaarlijk?

Nee! Onze tours zijn opgebouwd zodat we geen schade aan omgeving of omstaanders kunnen veroorzaken. Bovendien spelen we met zachte balletjes en matjes om de ondergrond te beschermen. We beschikken tevens over de nodige vergunningen en toelatingen om kwalitatieve tours, teambuildings en groepsuitstappen in Gent aan te bieden. Bovendien voorzien wij een verzekering voor als er toch schade door het stadsgolfen zou zijn.


8. Iemand in de groep is minder mobiel, kan deze persoon deelnemen?

Natuurlijk! Geef ons op voorhand aan dat er iemand vb. een rolstoelgebruiker is en wij passen met veel plezier onze route aan. We beschikken over verschillende mogelijkheden en zijn flexibel in ruimte.


9. Welke stadsinfo geven jullie tijdens een teambuilding?

City Golf tours zijn steeds onder begeleiding dus sturen u niet op pad met een plannetje, GPS of smartphone. Onze tours zijn een light versie van een historische stadswandeling en zijn gericht op leuke weetjes over Gent en de bezienswaardigheden. We houden het luchtig en bieden dus geen diepgaande historische stadswandeling aan maar vestigen wel voldoende aandacht op Gent.


10. Kunnen wij tijdens een City Golf tour pauzeren voor een hapje en drankje?

Om de kwaliteit van de teambuilding te verzekeren is het niet mogelijk om een City Golf tour te onderbreken. Er is wel ruimte voor een plaspauze of om onderweg een drankje aan te kopen. (vb. flesjes water) We kunnen de teambuilding eindigen aan een leuk cafeetje waar de groep op eigen tempo kan genieten van een drankje.

Contacteer ons

Ontvang spoedig informatie over uw teambuilding in Gent.

Bel ons
+32 498/39.56.94
Aanvraagformulier
Logo van Visit Gent

City Golf in Gent is een project waarbij de samenwerking met Visit Gent en stad Gent centraal staat.

Op korte tijd ontwikkelde ons bedrijf zich als pionier in het belevings- en bedrijfstoerisme en als expert in de organisatie van teambuildings in Gent en Dok Noord. 

Op zoek naar meer inspiratie om uw bezoek aan Gent onvergetelijk te maken? Kijk dan zeker eens op de website van Visit Gent.

Op zoek naar een originele teambuilding in Gent?

Stop met zoeken en vraag een gratis offerte aan voor een teambuilding in Gent vol stadsgolf.

Award winning

City Golf Tours is opgericht in 2007 en won doorheen de jaren verschillende awards, waaronder de Travelers' Choice. Hierdoor behoort City Golf bij de 10% beste groepsactiviteiten als teambuilding in de wereld.